Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam421
Toplam Ziyaret772360
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

İNTİHARA TEŞEBBÜS EDEN ŞAHIS KURTARILDI

İNTİHARA TEŞEBBÜS EDEN ŞAHIS KURTARILDI

Ailesiyle tartışarak bunalıma girdiği iddia edilen bir kişi, oturduğu evin balkonuna çıkarak intihar girişiminde bulundu. İtfaiye ekipleri şişme yastık olmaması nedeniyle bir kaput bezi açarak tedbir alması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.
Edinilen bilgiye göre, Doğancı Mahallesi İnönü Caddesi Cuma pazarı yanında Doğanlar residence apartmanında oturan S.A. isimli kişi, beşinci kattaki evinin balkonuna çıkara intihar etmek istedi. Olayı fark eden mahalle sakinleri, durumu polise bildirdi. Olay yerine polis ekipleri, 112 Acil servis ambulansı ve iki adet itfaiye aracı sevk edildi. Balkonda bekleyen S.A. isimli şahsı ikna etmek isteyen polis ve mesai arkadaşları S.A. bir türlü ikna edemediler. 112 Acil ve Polis ekipleri eve giderek kapıyı açtıktan sonra S.A. ile 2 saati aşkın konuşmanın ardından ikna edemediler. S.A.'nın bir anlık dalgınlığından faydalanan polis ve mesai arkadaşları şahsı tutarak balkondan içeri çekti.
S.A. evden alınarak polis eşliğinde 112 Acil servis ambulansı ile Mut Devlet Hastanesi'ne götürüldü. S.A.'nin depresyona girdiği ve kendinde olmadığı öğrenildi.

"Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin şişme yatak azizliği"

Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri şişme yatak olmaması nedeniyle kaput bezi açarak tedbir alması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin bir an önce Mut İtfaiye ekiplerine şişme yatak göndermesi için uyarıda bulunan vatandaşlar, Başkan Vahap Seçer'in bu konuda duyarlı olacağına inanıyoruz dediler.
Öte yandan intihar girişiminde bulunan şahsı gören vatandaşların cep telefonları ile canlı yayın yapması da ayrıca dikkat çekti.

673 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın