Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam18
Toplam Ziyaret771529
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ESKİ EŞİNİ ÖLDÜRMEYE GİTTİĞİ İDDİA EDİLEN ŞAHIS TUTUKLANDI

ESKİ EŞİNİ ÖLDÜRMEYE GİTTİĞİ İDDİA EDİLEN ŞAHIS TUTUKLANDI

İzmir'den eski eşini öldürmeye Mersin'in Mut ilçesine gittiği iddia edilen ve Karaman'da yolcu otobüsünde yakalanarak gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, ilçemizde ikamet eden N.A. isimli kadın, polisi arayarak, 4 ay önce boşandığı eski eşinin İzmir'den gelerek kendisini öldüreceği ihbarında bulundu. Bunun üzerine Mersin ve Karaman polisi harekete geçti.
Karaman girişindeki uygulama noktalarında tedbir alan Karaman polisi, M.A'yı (46) 1 Eylül Pazar günü sabah saat:08.00 sıralarında Karaman-Konya karayolu üzerindeki uygulama noktasında bir yolcu otobüsünde yakalayarak gözaltına aldı. Otobüste yakalanan şahsın üzerinde 1 adet tabanca, tabancaya ait 14 adet mermi, 1 adet bıçak, 10 adet plastik kelepçe, 5 adet 1'er metre halinde kesilmiş uçları düğümlü kendir ip ve koli bandı ele geçirildi. Şahsın emniyetteki ifadesinde, "Alacağım eti paketlemek için bu malzemeleri aldım. Silahı da bir arkadaşımdan emanet aldım. Ben eşimi öldürmeyecektim. Yok, böyle bir şey" dediği öğrenildi.
Emniyetteki işlemlerin ardından hastanede sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen M.A, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

798 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın