Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam287
Toplam Ziyaret781044
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KAYMAKAM KÖKEN DİN GÖREVLİLERİYLE BULUŞTU

KAYMAKAM KÖKEN DİN GÖREVLİLERİYLE BULUŞTU

Mut İlçe Müftülüğü tarafından her ay yapılan aylık mutat toplantıları çerçevesinde, 2019 yılı Eylül Ayı toplantısı Ziraat Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Eylül ayı din görevlileri toplantısına ilçemize yeni atanan Mut Kaymakamı Muammer Köken'de katılarak din görevlileri ile bir araya geldi.
Din görevlilerine hitap eden İlçe Kaymakamı Muammer Köken toplantıda yaptığı konuşmada; "Toplumun kanaat önderi olan din görevlilerinin kendilerini yetiştirmeleri, topluma örnek olacak davranışlar sergilemeleri, toplumu ahlaken yüceltecek görevler ifa etmeleri gerektiğinin önemli olduğunu, birleştirici ve bütünleştirici rol üslenmesi gerektiğini" vurguladı.
İlçe Müftüsü Mustafa Öztürk yaptığı konuşmada “Din görevliliği sorumlulukları çok olup hakkıyla yerine getirilmesi gereken bir görevdir. Bizim yaptığımız iş gönül işidir. Din görevlilerimiz, Toplumun her kesimine ulaşması, manevi hayatı canlı tutması gereken gönül ehli, mana erleridir. Bu görevin ifasında her türlü zorluklarla karşılaşılabilir ancak sabırla ve teenni ile hareket ederek bu zorluklara göğüs gerilebilecek güç, yürek, bilgi ve donanım her bir din görevlisinde bulunmalıdır. Din görevlisi, toplumu ilmek ilmek işlemesi gereken, birleştiren, kuşatan, İman ve İhsana davet eden, Hz. Muhammed (s.a.v.)'i örnek alan ve ailesiyle, etrafıyla huzur ve barışı temsil eden kişi olmalıdır. Mut Din Gönüllüleri de bu görevi en güzel şekliyle yerine getiriyor ve getirmeye de devam edecektir. Toplantımıza iştirak ederek bizleri onurlandıran Değerli Kaymakamımız Sayın Muammer Köken Bey'e katılımları ve desteklerinden dolayı şahsım ve din görevlilerimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

847 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın