Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam404
Toplam Ziyaret783991
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

CUMHURİYETİN 96. YILDÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANDI

CUMHURİYETİN 96. YILDÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. Yılı nedeniyle ilçemizde düzenlenen kutlamalar kapsamında; Atatürk Anıtına Mut Kaymakamlığı ve Mut Belediye Başkanlığınca çelenk konuldu.
İlçe Kaymakamı Muammer Köken'in makamında kutlamaları kabulünün ardından kutlama etkinliklerine, şehir stadındaki gösterilerle devam edildi. İlçe Kaymakamı Muammer Köken, Belediye Başkanı Volkan Şeker, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, oda başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vatandaşlar ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen törende, halk oyunları gösterisinin ardından öğrenciler şiir okudu, gösteriler sundu.
Mut Kaymakamı Muammer Köken'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Gazi İlkokulu Halk Oyunları, Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri Ront Gösterisi, Şehit Ahmet Ersoy İlk-Ortaokulu Cumhuriyetin Doğuşu Oratoryosunu sergilediler. Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün sergilediği Judo Gösterisinin akabinde, İlçemiz öğretmenlerinin de katılımıyla Zeybek Gösterisi sergilendi.
Programın sonunda Cumhuriyet ve Atatürk konulu Resim, şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrenciler ile ortaokullar ve liseler arası 400 metre koşusunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

664 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın