Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam159
Toplam Ziyaret778787
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MERSİN ESNAFINA FİZİK TEDAVİDE ÖZEL SAĞLIK HİZMETİ

MERSİN ESNAFINA FİZİK TEDAVİDE ÖZEL SAĞLIK HİZMETİ

Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile Mersin Fizik Tedavi Merkezi (Fizyomed) arasında Birliğe bağlı meslek odalarına üye esnaf ve sanatkârlar ile Birlik ve oda çalışanlarının bakmakla yükümlü oldukları eş, anne, baba ve çocuklarına uygun koşularda fizik tedavi sunulmasına dair iş birliği protokolü imzalandı.
Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ile Mersin Fizik Tedavi Merkezi (Fizyomed) Müdürü Uzman Dr. Fatih Gün tarafından imza altına alınan protokol Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve ona bağlı mesleki odaların yöneticileri, çalışanları ile Esnaf ve Sanatkârlar Sicil Müdürlüğü ile ilgili mesleki odasına kayıtlı esnaf ve sanatkârlar, esnaf ve sanatkârların bakmakla yükümlü oldukları eş, anne, baba ve çocuklarını kapsıyor.
Söz konusu protokolle Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve ona bağlı mesleki odaların yöneticileri, çalışanları ile Esnaf ve Sanatkârlar Sicil Müdürlüğü ile ilgili mesleki odasına kayıtlı esnaf ve sanatkârlar, esnaf ve sanatkârların bakmakla yükümlü oldukları eş, anne, baba ve çocuklarına uygulanacak indirimler belirlendi.
Buna göre SGK, müstahaklıkları olması durumunda; Muayene ücretlerinden alınan ücretlerde SGK tarafından zorunlu kılınan katılım payı ( 15 TL) alınacak, muayene fark ücretinden %50 indirim uygulanacak. Yine protokol gereği fizik tedavi ve rehabilitasyon tedavisinden alınan fark ücretleri ile Radyoloji işlemlerinden alınan fark ücretlerinden %50 indirim sağlanacak. SGK, müstahaklıkları olmaması durumunda ise Tabipler Odası (SUT) fiyat tarifesi üzerinden uygulama yapılacak. Bütün işlemler için ücret peşin ya da kredi kartı olarak ödenecek. Ayrıca kişilere uygulanacak olan SGK kapsamında olmayan tedavi ve özel işlemlerinden %20 indirim sağlanacak.
Öte yandan GMK Bulvarı Mersin Edip Buran Spor Salonu karşısında hastaları kabul eden Fizyomed Fizik Tedavi merkezi ile yapılan iş birliği protokolünden yararlanarak tedavi görmek isteyen esnaf sanatkârlar beraberlerinde ilgili meslek odası ya da esnaf sicil müdürlüğünden üyeliğinin devam ettiğine dair belge getirecek.

468 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın