Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam328
Toplam Ziyaret780636
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

TARTIŞTIKLARI ŞAHSI DARP EDEREK ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI

TARTIŞTIKLARI ŞAHSI DARP EDEREK ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Geçtiğimiz hafta içerisinde ilçemizde, İçkili bir mekân önünde dövülen kişi hayatını kaybetti. İddiaya göre şahsı dövenlerden 3 şüpheli daha jandarmanın sıkı takibi sonucu yakalandı.
Alınan bilgiye göre, Ortaköy Mahallesinde faaliyet gösteren bir gazinoya gelen şahıslar içeri girmek istedi. İşletme sahibi A.K. (44) işletmeye giremeyeceklerini alkol servisinin kapandığını söylemesi üzerine iş yeri önünde oturan Mehmet Uysal (47) isimli şahsı da aralarındaki tartışmanın ardından tekme ve yumrukla darp etti. Yaralanan Mehmet Uysal, Mersin Şehir Hastanesi'ne buradan da özel bir hastaneye sevk edildi. Buradan da tedavisinin evinde devam etmesi için gönderilen Mehmet Uysal, Elbeyli Mahallesi'ndeki evinde rahatsızlanınca götürüldüğü Mut Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Mehmet Elbeyli'yi darp eden şüphelilerin kimlikleri tespit edildikten sonra kayıp olan zanlıların peşine düşen Mut İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, geniş kapsamlı takip sonucu zanlılardan M.S., F.G. (18), H.U. (22), O.D. (19) ve M.A.M. (18) yakalandı.
Mut Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şahıslardan F.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, M.S., H.U. (22), O.D. (19) ve M.A.M. (18) Adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

872 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın