Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam621
Toplam Ziyaret772560
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MESKİ’DEN ABONELERE SAHTE VEZNE UYARISI

MESKİ’DEN ABONELERE SAHTE VEZNE UYARISI

MESKİ Genel Müdür Alaeddin Alkaç, MESKİ Genel Müdürlüğü ile anlaşması olmayan ödeme noktalarına fatura ödenmesi durumunda, kurum hesaplarına yatırılan su fatura bedelinin MESKİ hesaplarına intikal etmeyebileceğini ve bu durumda abonelerin sorun yaşayabileceğini ifade ederek, “Abonelerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için MESKİ su fatura ödemelerini MESKİ Genel Müdürlüğü'nün Su Tahsilat Veznelerine ve anlaşmalı kurumlara yapmaları büyük önem taşımaktadır” dedi.
Abonelerin su faturalarını kolaylıkla ödemeleri konusunda fatura ödeme ağlarını sürekli genişlettiklerini ifade eden Alkaç, şöyle devam etti: “Abonelerimizin su faturalarını kolaylıkla ödemeleri konusunda fatura ödeme ağımızı sürekli genişletmekteyiz. Abonelerimiz, su faturalarını www.meski.gov.tr adresindeki 'online tahsilat veznesi' sekmesinden, 7 gün 24 saat hizmet veren Alo 185 veya '444 8 185' No'lu çağrı merkezimizi aradıktan sonra '6'yı tuşlayarak faturalarını ödeyebilirler. Ayrıca vatandaşlarımız MESKİ Mobil Uygulamasından herhangi bir kredi kartı ile su faturalarını ödeyebilecekleri gibi, il genelinde 51 MESKİ su tahsilat veznesine, anlaşmalı olduğumuz 22 bankadan otomatik ödeme talimatı vererek veya internet bankacılığı kanalı ile faturalarını ödeme hakkına sahiptirler. Genel Müdürlüğümüz Mersin'de bulunan PTT Şubelerinden ve PTT Şubesi olan Türkiye'nin her yerinden tahsilat yapabilme olanağı sunmaya devam etmektedir. Abonelerimize kaliteli hizmet vermeyi hedefleyen Genel Müdürlüğümüz; abonelerin su faturalarını ödemeleri konusunda yaşadıkları sıkıntıları gidermek üzere İdaremizle su faturası tahsilat protokolü bulunan ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun 6730 sayılı kararı ile Ödeme Kuruluşu olarak yetkilendirilen Mersin çapında 451 noktada ödeme noktası bulunan Faturamatik, Faturatim, Turkcell, Faturakom ve Pratik İşlem logolu tüm Turkcell bayii, mobil uygulamaları ve paycellden ödeme yapabilirler” dedi.
Genel Müdür Alkaç, ayrıca Akdeniz İlçesi'nde bulunan Abone İşleri Dairesi Başkanlığı hizmet binasında ve Tarsus İlçesi'nde 5 farklı noktada bulunan akıllı veznelerden su faturası ödeme olanağı bulunduğunu vurguladı.

1240 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın