Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam713
Toplam Ziyaret772652
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BAŞKAN SEÇER'DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN SEÇER'DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Seçer, mesajında şunları söyledi:
“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e “Başöğretmen” unvanının veriliş günü olan 24 Kasım'ı aynı zamanda “Öğretmenler Günü” olarak kutluyoruz.
Her zaman fedakar ve özverili çalışmalarıyla çocuklarımıza kendini adayan; çağdaşlığı, bilimi tek rehber edinen öğretmenlerimizin katkıları ve onların yetiştirdiği çocuklarımız sayesinde ülkemiz “muasır medeniyet” hedefine yürüyecektir.
“Bir toplum, eğitimcisine ne kadar değer verirse, geleceğine de o kadar güvenle bakar” gerçeği ışığında; bilimsel, çağdaş ve laik eğitime destek, her zaman öncelikli hedeflerimiz arasında olmuştur ve olmaya da devam edecektir.
Mersin'de öğretmenlerimize sağladığımız desteklerimizi artarak sürdürmeye, farklı proje ve uygulamalarla eğitime katkı sağlamaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aramızdan ayrılmış tüm öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum.
Eğitime ömrünü adamış öğretmenlerimize sağlık, huzur ve esenlikler diliyor, geleceğimize yön veren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

926 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın