Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam65
Toplam Ziyaret781817
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Mut Kaymakamı Muammer Köken, bölge il, ilçe müdürleri ve muhtarlarla 2019 yılının son istişare toplantısında geçtiğimiz Cuma günü bir araya geldi.
Kaymakam Köken, Mut Ziraat Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, ilçeye bağlı mahallelerin güvenlik, eğitim, sağlık ve sosyal hizmetlerin kaymakamlık makamı himayesinde olduğunu ve yapılan bu toplantıda bir araya gelerek bu tür sorunların çözüldüğünü söyledi.
Daire amirlerinin kurumlarımız tarafından yapılan çalışma ve hizmetlerle ilgili muhtarlarımıza bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda konuşma yapan ilçe Kaymakamı Köken yaptığı konuşmasında; “İlçenin sorunlarını çözmek amaçlı düzenli olarak toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Toplantımızda muhtarlarımızın sorunlarını dinledik. Daire amirlerimiz, bu sorunları not alarak çözümüne ilişkin adımlar atacak. Bir önceki toplantılarda not alınan sorunlar çözümü için muhtarlarımıza bilgi verilecek. Mut ilçesinin sorunlarını hep birlikte çözmeye çalışacağız. Bu yüzden toplumun tüm katmanlarıyla sürekli olarak bu toplantıları yapıyoruz. Muhtarlar idaremizin temel taşları ve demokrasinin kılcal damarlarıdır” dedi
E-ticaret konusuna yoğunlaşılması gerektiğini ifade eden Köken, "Toplantımızda muhtarlarımızın sorunlarını dinledik. Daire amirlerimiz bu sorunları not alarak, sorunların çözümüne ilişkin adımlar atacak. Mut ilçesinin sorunlarını hep birlikte çözmeye çalışacağız. Bu yüzden toplumun tüm katmanlarıyla sürekli bu toplantıları yapacağız. Muhtarlar idaremizin temel taşları ve demokrasinin kılcal damarlarıdır. Onların sorunlarına çare bulmak bizim görevimizdir. Onların sorunlarına çare bulmak ise bizim görevimizdir" dedi.
Devlet Su İşleri, Karayolları Bölge Müdürlüğü, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mut Belediyesi, EnerjiSa kurumlarında görevli personellerin katıldığı toplantıda, muhtarlar tek tek söz alarak sorunlarını dile getirdi. Sorunların çözümü için kurum yöneticileriyle istişare yapıldı. Toplantıda ayrıca 2020 yılı içerisinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında görev alacak vakıf temsilcisi 2 muhtar seçimi de gerçekleştirildi.

1804 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın