Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam255
Toplam Ziyaret781413
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT’TAN HABER GAZETESİ SAHİBİ ALİ YAVER SOYLU’DAN MESLEKTAŞLARINA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI

MUT’TAN HABER GAZETESİ SAHİBİ ALİ YAVER SOYLU’DAN MESLEKTAŞLARINA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI

Mut'tan Haber Gazetesi'nin sahibi Ali Yaver SOYLU, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilik mesleğinde ekmek mücadelesi veren, fikir emekçilerine çalışma hayatlarında başarılar dileyerek, kutladı.
Meslek hayatına başlayalı yaklaşık 46 yıl olduğunu kaydeden SOYLU, gazetecilik mesleğinin dinamik, zorlu ve kutsal olduğuna inandığını söyledi. Konuşmasında önemli mesajlar veren SOYLU; “Gazetecilik mesleğinde olmak ve özellikle de yerel basın mücadelesi vermek son derece kutsal. Çünkü doğrudan yaşanılan memleketle ilintili çalışmalar gündemimizde. Harcadığımız çaba birinci derecede Mut'u ilgilendirmekte. Siyasetiyle, bürokrasisiyle, insan hayatıyla, sosyal dengeyle ilgili olarak hep Mut insanı var bizim için. Mesleğimiz dinamik, zorlu ve kutsal. İyi haber, doğru ve zamanında ulaştığı takdirde yaşadığımız mutluluk, bu mesleğin en önemli gıdası. Her ekmek mücadelesi veren insan için sanatı çok önemlidir. Fakat gazetecilik bu noktadan bir adım daha öne çıkıyor, sebebi toplumsal bir hizmet oluşu. Gazetecilik mesleğinde emek veren fikir emekçisi bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Onları bu kutsal meslekte yer almalarından ve Mut için gösterdikleri gayretlerden ötürü kutluyorum. Halk içinde konuşulanlardan çok, yazılı olanlar delil ve eleştirileri doğurmakta. Dikkatli olmak, titiz davranmak, cesaret göstermek bu işin olmazsa olmazları. Meslektaşlarımın birlikte dayanışma içerisinde olması son derece güzel, birlik beraberlik içerisinde gazeteciliğe saygınlık kazandırmak zorundayız. Ama aynı fikirleri paylaşmak zorunda da değiliz veya öyle gösterilemeyiz. Birbirimizi de göstermemeli ve zan altında bırakmamalıyız. Farklı tutum ve davranışlar içerisinde yer almak, yapılan yanlış veya doğru ne olursa olsun, çok sesliliğe inanmak, herkesin farklı düşünebileceğine hoşgörülü olmak, başkasının adına değil, kendi adına, kendi kurumu adına mesaj vermek daha doğru olacaktır. Mut'tan Haber Gazetesi'nde beraber çalıştığım arkadaşlarım başta olmak üzere, bütün meslektaşlarıma saygılar sunuyorum” dedi.
Ali Yaver Soylu ayrıca, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla telefonla veya bizzat gelerek bu anlamlı günlerini kutlayanlara teşekkürlerini iletti.

910 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın