Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam391
Toplam Ziyaret780699
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI EVREN’DEN HASTANE ZİYARETİ

ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI EVREN’DEN HASTANE ZİYARETİ

Mut Devlet Hastanesi'nin uzman doktor yetersizliği sebebiyle vatandaşların sıkıntı yaşadığını daha önce Mut Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Evren’de dile getirerek” Yetkililerin bir an önce soruna bir çözüm bulmalarını bekliyoruz.” demişti.
Mut Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Dr. Ubeydullah Buldu'yu makamında ziyaret eden Başkan Evren doktorlar konusunda başhekim Buldu’dan bilgi aldı.
Başhekim Ubeydullah Buldu zorunlu hizmet doktor atamalarında Mut Devlet Hastanemize 6 doktor geleceğini belitti. Bunların 3 tanesi şuan olmayan psikiyatri, Anestezi, Tıbbi biyokimya doktorlarımız, diğer 3 doktorumuz ise Şuan olan fakat 2. doktor olarak gelecek olan Dahiliye, Çocuk Sağlığı, Kadın hastalıkları ve doğum doktorları olduğunu söyledi.
Başhekim Buldu doktorlarımızın 6 Mart 2020 günü yapılacak Kura çekilişi sonucu atama işlemlerinin tamamlanmasına müteakip göreve başlayacaklar belirtti.
Mut Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Evren ataması yapılan doktorlar için emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ederim dedi.
Evren ayrıca; hastanemizde şuan geçici görevlendirme ile gelen Nöroloji, Kardiyoloji, Ortopedi ve Kulak Burun Boğaz Doktorlarımız için de kadro açılması için yetkililerden gerekli çabayı göstermelerini rica ediyorum dedi.

932 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın