Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam94
Toplam Ziyaret780851
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

7 BİN ADAÇAYI FİDESİ DAĞITILDI

7 BİN ADAÇAYI FİDESİ DAĞITILDI

Mut Kaymakamlığı tarafından, Mut yöresinde Tıbbi ve Aromatik Bitki çeşitlerini zenginleştirmek amacıyla 7 Bin Adaçayı Kurtuluş, Çatalharman, Hacıahmetli bölgelerine dağıtıldı.
Kaymakamlığımız girişimleri ile Orman Genel Müdürlüğü üretim çiftliklerinden temin edilen 7 Bin adet Adaçayı; Kurtuluş, Hacıahmetli ve Çatalharman bölgelerimizde dağıtıldı. Kurtuluş, Hacıahmetli ve Çatalharman Köyleri Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği ile ortaklaşa olarak yürütülen projemiz sonucunda ilçemizde aromatik bitki çeşitliğinin arttırılmasına katkı sağlanmış olacaktır. Yöre halkımızın kalkınmasına katkı sağlamak üzere hazırlanan bu proje aynı zamanda Kamu STK işbirliğine örnek bir proje olarak hayata geçmiştir.
Düzenlenen programda konuşan Kaymakam Köken; Örnek Kamu-STK işbirlikleri ile hayata geçirilen toplumun ekonomik açıdan kalkındırılmasına yönelik bu faaliyetlerin artarak devam etmesini temenni etiklerini” söyledi. Ayrıca “Kamu STK işbirliğinin önemi vurgulayan Kaymakam KÖKEN, Sağlanan hizmetler ile ilçe tarımının önündeki sorunları yavaş yavaş aşmaya başladıklarını, köylü ve çiftçilerimize yol gösterici, eğitici faaliyetlere yoğunlaştıklarını ve ilçe tarım ürünlerinin çeşitlendirilmesi ve kalitesinin arttırılmasını hedeflediklerini” söyledi.
Kaymakam KÖKEN; “Eğitim, Sağlık, Tarım ve Sosyal alanlarında yapmış olduğumuz çalışmaların, yapılan projelerin ve bundan sonra hayata geçirilecek olan iş ve işlemlerinde her zaman takipçisi olacağız. Önemli bir sorumluluğu, sosyal faaliyeti ve hayrı yerine getirmenin huzuru ve heyecanı içerisindeyiz. Halkımıza hayırlı olsun” diyerek sözlerini bitirdi.

686 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın