Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam545
Toplam Ziyaret781703
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUHTARLAR, KURUM AMİRLERİ VE HALK İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

MUHTARLAR, KURUM AMİRLERİ VE HALK İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Mut Kaymakamı Muammer Köken, daire amirleri ve muhtarlarla istişare toplantısında bir araya geldi.
Her ay gerçekleştirilen muhtarlar ve kurum amirlerinin bir araya gelerek yapılan bu toplantılarda sorunların çözümü noktasında yapılan koordineli çalışmalardan halkın memnun olduğu ifade edildi.
Ziraat Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen ilçe Kaymakamı Muammer Köken başkanlığında yürütülen toplantıda öncelikle Haziran ayı gündemi değerlendirildi.
Toplantıda bir önceki ayda ele alınan konulara değinilerek, gelinen nokta ve sonuçlanan hizmetler değerlendirilerek gündemdeki konuların en hızlı şekilde çözüm yollarının arayışı konuşuldu.
Toplantının açılış konuşmasında Kaymakam Köken, bugüne kadar kendisine iletilen birçok sorunun çözüme kavuşturulduğunu, bazılarının ise ilgili birimlere yazıldığını ve çözümü için çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek; toplantıda hazır bulunan mahalle muhtarlarına söz vererek sorumlu bulundukları mahalleleri ile ilgili sıkıntılarını kurum müdürlerine aktarmalarını istedi. Mahalle muhtarlarının dile getirdikleri dilek ve öneriler kurum müdürleri tarafından not alındı.
Toplantı, karşılıklı istişarelerin ardından sona erdi.

926 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın