Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam233
Toplam Ziyaret779547
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

CHP’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

CHP’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mut İlçe Başkanı Hayati Bağçalı ve CHP Mersin 2. Bölge ilçe örgütlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Saydam, gazetemiz Mut'tan Haber'e nezaket ziyaretinde bulundu. Bağçalı ve Saydam, gazetemiz sahibi Ali Yaver Soylu, Yazı İşleri Müdürümüz Halil Söylemez ve gazetemiz çalışanlarıyla sohbet etti.
Ziyarette, CHP'nin il ve ilçe kongrelerini tamamladığını ifade eden Bağçalı ve Saydam, Mut'ta da yeni yönetim oluştuğunu ve bu kapsamda ziyaretler gerçekleştirdiklerini söylediler. Halkın doğru haber ve bilgi alması noktasında, basının ve gazetelerin çok önemli bir görev üstlendiğini belirten Bağçalı ve Saydam; ilçemizde basın sektöründe çalışanların ve yerel gazetelerin mutlaka desteklenmesi gerektiğini kaydettiler.
İlçe Başkanı Hayati Bağçalı ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Saydam'ın gazetemizi ziyaretinde, ülke ve yerel gündeme ilişkin sohbetler yapıldı. Bağçalı ve Saydam, CHP Mut İlçe Örgütü'nün çalışmaları ve CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ziyaret, yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.
Gazetemiz sahibi Ali Yaver Soylu ve Yazı İşleri Müdürü Halil Söylemez, nezaket ziyaretinde bulunan CHP İlçe Başkanı Hayati Bağçalı ve örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Saydam'a teşekkürlerini iletti.

888 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın