Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam14
Toplam Ziyaret781172
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

EĞLENCE TEDBİRLERİ UNUTTURDU

EĞLENCE TEDBİRLERİ UNUTTURDU

Kızkalesi'nde, halk konserinde tatilciler çalan şarkılarla eğlenirken, sosyal mesafe ve maske kuralı unutuldu.
Binlerce tatilcinin akın ettiği Doğu Akdeniz'in gözde tatil merkezlerinden Kızkalesi, Kurban Bayramı dolayısıyla doldu taştı. Bölgede konaklama tesislerinin tamamen dolu olması nedeniyle bazı misafirler, kalacak yer bulamadı. Dolup taşan plajda koronavirüs önlemleri ise hiçe sayıldı. Dün gece düzenlenen halk konserinde de yine sosyal mesafe ve maske kuralına uyulmadığı görüldü. Gündüz deniz ve güneşin keyfini çıkartan tatilciler, gece düzenlenen konserde gönüllerince eğlendi. Ancak tüm uyarılara rağmen, tatilciler maske ve sosyal mesafe kuralını unutarak adeta balık istifi şeklinde konseri izledi. Zaman zaman çalan müziğe uyup halay çekip dans etmek isteyen tatilciler yoğun kalabalıktan dolayı hareket alanları daraldığı için oldukları yerde dans etmek zorunda kaldı.
Ortaya çıkan görüntü vatandaşların tepkisi topladı. Vatandaşlar, "Yetkililer uyardığı halde kurallara uyan yok. Belediye tatilciler eğlensin diye açık hava konseri yapıyor, alan geniş, fakat vatandaş balık istifi. Neden sosyal mesafe ve maske kuralını uymuyorlar. Çok yazık. Koronaya, ölüme davet, vatandaşa tedbirli olmaları konusunda uyaranların kendileri tedbirsizliğe yol açıyor " ifadelerini kullandı.
Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların eğlenmesi amacı ile organize edilen halk konserlerinin plajların yanı sıra yaylalarda da gerçekleştirileceği öğrenildi.

404 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın