Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam149
Toplam Ziyaret778777
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

10 BİN HANEYE 10 MİLYON PANDEMİ YARDIMI

10 BİN HANEYE 10 MİLYON PANDEMİ YARDIMI

Mut Kaymakamlığı tarafından Mut'ta pandemi sürecinde 9.964 haneye toplam 10 milyon 493 bin lira nakdi yardımda bulunulduğu açıklandı.
Yapılan açıklamada; Mut Kaymakamlığı pandemi sürecinde oluşan mağduriyetlerin giderilmesi amacıyla çeşitli destekler sağladı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 2020 yılı Mart ayından itibaren yaşanan pandemi sürecinde; işsiz kalan, berber kuaför lokanta vb. gibi işyerleri kapanan, temizlikçilik-bakıcılık gibi günübirlik işlerde çalışırken gelir elde edemez duruma düşen veya her ne sebeple olursa olsun gelirleri temel gıda ihtiyaçlarını karşılayamayacak kadar azalan hanelerimize toplamda 10 milyon civarı yardım yapmıştır.
Devletimiz tarafından pandemi döneminde Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi, Bizbize Yeteriz Türkiyem yardım programları kapsamında vatandaşların taleplerine cevap vermek adına Mut Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı memurları gece gündüz mesai yaparak vatandaşların taleplerini sonuçlandırdı. Pandemi sürecinde, Mut Kaymakamlığı 9 bin 964 haneye toplam 10 milyon 493 bin TL nakdi yardımda bulundu.
Devletimizin tüm imkânlarıyla daima vatandaşlarımızın yanında olduğunu bildiren Kaymakam KÖKEN, vatandaşlarımızın maske kullanımı ve sosyal mesafe konularında yeteri özen yükümlülüğünü yerine getirmesinin milletçe bu süreci daha kolay atlatmamıza vesile olacağını söyledi.

121 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın