Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam656
Toplam Ziyaret782408
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Tüm yurtta olduğu Covid-19 önlemleri kapsamında kutlanan 19 Eylül Gaziler Günü, ilçemizde Atatürk anıtında yapılan sade bir törenle kutlandı.
Atatürk anıtı önünde yapılan törene, Kaymakamımız Muammer Köken, Belediye Başkan Vekili, İlçe Protokol üyeleri ve gazilerin yanı sıra, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. Çelenk sunumunun ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Konuşmanın ardından anıt önündeki tören sona erdi.
İlçe Kaymakamı Muammer Köken, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle yayınladığı mesajda "Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın aziz milletimiz için bir vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile gerçekleşmiştir. Aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için canları pahasına cepheden cepheye koşan, bu uğurda şehit olmayı göze alan gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir.
Aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi Türk milleti olarak her zaman sevgi ve saygıyla anıyor bu vatan toprakları uğruna canları pahasına cepheden cepheye koşan, bu uğurda şehit olmayı göze alan gazilerimizin 19 Eylül “Gaziler Günü' nü” kutluyor saygılarımı sunuyorum.” dedi.

210 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın