Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam208
Toplam Ziyaret780965
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ÖLÜMLER ARTTI DENETİMLER SIKLAŞTI

ÖLÜMLER ARTTI DENETİMLER SIKLAŞTI

Mersin'de son bir hafta içerisinde sahte alkol zehirlenmesinden dolayı 6 kişinin hayatını kaybetmesiyle, polis teyakkuza geçti. Operasyon ve denetimlerini sıklaştıran Mersin polisi, 30 ekiple kent genelindeki tüm büfelerin denetimini sürdürüyor. Şimdiye kadar 700'ün üzerinde büfede denetim yapan ekipler, vatandaşları da uyarıyor.
İzmir, Kırıkkale'den sonra Mersin'de de sahte alkolden dolayı ölümler meydana geldi. Kentte son bir haftada sahte alkolden dolayı 15 kişi çeşitli hastanelere başvururken, 6 kişi hayatını kaybetti. 9 kişinin hastanelerde tedavileri sürerken, Mersin polisi de sahte alkole karşı operasyon ve denetimlerini artırdı. Ölümlerin ardından yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklanırken, çok miktarda da sahte alkol ele geçirildi. Alkol satış yerlerine yönelik denetimlerini sürdüren ekipler, iş yerlerinin belgelerini ve içkileri tek tek kontrol ediyor. Her gün 30 ekipte bulunan 100 polis, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu görevlisiyle birlikte kentte bulunan büfelerde denetim yaparak, sahte alkol olup, olmadığına bakıyor. Şimdiye kadar 700'ün üzerinde büfede denetim yapan ekipler, içki şişelerindeki bandrolleri tek tek okutarak, sahte olup olmadığını kontrol ediyor.
Son bir haftada yapılan denetimlerle kentte son 2 günde hastanelere alkol zehirlenmesinden dolayı yeni bir vatandaş başvurmazken, yetkililer vatandaşları bu tür içkileri içmemeleri konusunda uyarıyor.

152 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın