Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam318
Toplam Ziyaret771829
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

EYLEM HAZIRLIĞINDAKİ 3 PKK/KCK MENSUBU YAKALANDI

EYLEM HAZIRLIĞINDAKİ 3 PKK/KCK MENSUBU YAKALANDI

Mersin'de terörist başının yakalanma yıldönümünde çeşitli alanlarda protesto eylemi hazırlığı içinde oldukları belirlenen ve terör örgütü PKK adına Suriye'de bir dönem silahlı faaliyet yürüttükleri belirlenen 3 şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.
İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada, Suriye'de bir dönem PKK/KCK terör örgütü içerisinde silahlı faaliyet yürüten 3 şüphelinin, terörist başının 15 Şubat 1999 tarihinde yakalanarak Türkiye'ye getirilmesini protesto etmek, örgüt faaliyetleri sebebiyle cezaevlerinde tutuklu/hükümlü olarak bulunan örgüt mensuplarına destek vermek ve etkisiz hale getirilen örgüt mensuplarını anmak amacıyla 25 Ocak-15 Şubat tarihleri arasında eylem hazırlığı içerisinde oldukları belirlendi.
Adresleri tespit edilen zanlıların yakalanmasına yönelik 3 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda, 3 cep telefonu, 4 sim kart ve bir adet hafıza kartına incelenmek üzere el konuldu.
Yakalanan 3 şüpheli hakkında, 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan başlatılan tahkikatın sürdüğü bildirildi.

168 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın