Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam401
Toplam Ziyaret772340
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KIRMIZI ÇİZGİMİZİ ÇİZDİK

KIRMIZI ÇİZGİMİZİ ÇİZDİK

İçişleri Bakanlığı tarafından “Yayalar Kırmızı Çizgimiz” sloganıyla başlatılan trafikteki yayalar için farkındalık çalışması kapsamında, ilçemiz Mut'taki bazı yaya geçitlerine kırmızı şerit çizildi.
81 ilde başlatılan "Yaya Öncelikli Uygulaması" için ilçemizdeki Atatürk Bulvarı üzerindeki caddede, "30 Mart'ta Kırmızı Çizgimizi Çiziyoruz" mottosuyla etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe, İlçe Kaymakamı Fatih Erdoğan, Mut Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlöçe Milli Eğitim Müdürlüğünden temsilciler, jandarma ve polis trafik ekipleri, daire amirleri, öğrenciler ve yurttaşlar katıldı. Etkinliğe katılanlar; cadde üzerindeki yaya geçidine kırmızı çizgi çekerek, trafikte yaya önceliğine dikkat çektiler.
"YAYA FARKINDALIĞINI ARTIRMAK İÇİN KIRMIZI ÇİZGİMİZİ ÇEKTİK."
Düzenlenen etkinliğin ardından konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Kaymakamı Fatih Erdoğan, "81 ilde 'Yaya Öncelikli Uygulaması' için ilçemizde yaptığımız etkinliğe hoşgeldiniz. Bugün '30 Mart'ta Kırmızı Çizgimizi Çiziyoruz' mottosuyla trafikte araçlarımızın yaya farkındalığını artırmak için buradayız. Bu yüzden bizlerde emniyet birimlerimizin tespit ettiği yerlerde yaya farkındalığını artırmak için kırmızı çizgilerimizi çektik" dedi.

168 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın