Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam236
Toplam Ziyaret771747
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Mut Belediyesi, 2021 Yılı Nisan Ayı Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Volkan Şeker başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri ve komisyonlardan gelen raporlar görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda, Belediye Başkan Vekillerinin, komisyon üyelerinin, encümenlerin ve komisyonda görev alacak üyelerin seçimleri de yapıldı. Toplantıda ayrıca, Yıllık Faaliyet Raporu oybirliğiyle kabul edildi.
Belediye Sinema ve Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Mut Belediyesi 2021 Yılı Nisan Ayı Meclis Toplantısı; yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Belediye Meclis Toplantısında görüşülen ilk madde, ek gündemin gündeme alınması oldu. Ek gündem maddesinin gündeme alınması oybirliğiyle kabul edildi.
Toplantının ilk gündem maddesi ise; Mut Belediye Başkanlığının 2020 Mali Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt işlemlerinin denetimi konusundaki Denetim Raporu oldu. 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 tarihleri arası dönemi kapsayan Denetim Raporu, mecliste oybirliğiyle kabul edildi.
Meclis toplantısında, Meclis Birinci ve İkinci Başkan Vekili ile Meclis Katip Üyelikleri ile encümen seçimleri yapıldı. Gizli oylamayla yapılan seçimlerde, Meclis Birinci Başkanvekilliğine Hayret Çivit, İkinci Başkanvekilliğine ise Nazmi Perçemli seçildi. Asil Katip Üyeler ise, Meltem Atalay ile Durmuş Ali Çetin oldu. Yapılan seçimlerde, Hayret Çivit ile Meltem Atalay ise Encümenliğe getirildi.
Meclis toplantısında komisyonlarda görev alacak üyelerin de seçimleri yapıldı. Açık oylamayla yapılan seçimler sonucunda; Belediye Meclisi İmar Komisyonu, Plan Bütçe Komisyonu, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu, Eğitim ve Kültür Komisyonu ile Çevre ve Sağlık Komisyonunda görev alacak üyeler belirlendi.

Toplantıda ayrıca Mut Belediyesine ait 2020 Mali Yılı Faaliyet Raporu oylandı. Yıllık Faaliyet Raporu, Başkan Vekili Hayret Çivit tarafından oylatıldı. Faaliyet Raporu oybirliğiyle kabul edildi.
Meclis toplantısında görüşülen bir diğer konu, Norm Kadro Derece Düzeltmesi maddesi oldu. Görüşülen madde, Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.
Görüşülen konular arasında yer alan Artık Parsel Satışlarıyla ilgili maddeler İmar Komisyonuna havale edilirken; Takas Trampayla ilgili madde ise, İmar Komisyonu ile Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.
Belediye Meclisinde görüşülen son madde, ek gündem maddesi oldu. Bu madde de İmar Komisyonuna oybirliğiyle havale edildi.
Görüşmelerin tamamlanmasının ardından Mut Belediyesi 2021 Yılı Nisan Ayı Meclis Toplantısı sona erdi.

111 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın