Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam617
Toplam Ziyaret772556
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

POLİS TEŞKİLATININ 176. KURULUŞU KUTLANDI BAŞARILI POLİSLERE ÖDÜL VERİLDİ

POLİS TEŞKİLATININ 176. KURULUŞU KUTLANDI BAŞARILI POLİSLERE ÖDÜL VERİLDİ

Polis teşkilatının kuruluşunun 176. Yılı ilçemizde de Covid-19 önlemleri çerçevesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Polis haftası etkinlikleri kapsamında şehit polislerin kabirleri ziyaret edilip Mevlidi Şerif okundu, daha sonra şehit polislerinin aileleri ziyaret edildi.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Şenocak istatistiksel verileri içeren bir sunum yaptı.
Kaymakam Fatih Erdoğan ise, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, “Görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, Gazilerimize şükranlarımı sunuyor ve tüm Emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Yapılan bilgilendirmelerin ardından konuşma yapan Zafer Şenocak, göstermiş oldukları gayretli ve başarılı çalışmalardan ötürü üstün başarı belgesi almaya hak kazanan personeli tebrik ederek, “Türk Polis Teşkilatı, yasaları korumak ve ülke bütünlüğüne zarar verecek her türlü faaliyetin önüne geçme konusunda ciddi bir görev üstlenerek ve almış olduğu bu sorumluluk bilinci ile görevini eksiksiz ve şeffaf bir şekilde yerine getirmekte ve her dönem kendini geliştirerek, yenilenen teknoloji ile birlikte kendini kuvvetlendirmeye devam etmektedir. Giymiş olduğunuz üniforma Devleti temsil etmekte. Siz değerli Emniyet personelini görmek bizleri ayrıca mutlu ediyor” dedi.
Polis Haftası etkinlikleri kapsamında ayrıca Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 7 personele “Üstün Başarı Belgesi” verildi.
İlçe Kaymakamı Fatih Erdoğan, Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıl Dönümü kapsamında Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından görevlerinde gösterdikleri gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı Üstün Başarı Belgesi almayı hak kazanan, Başkomser Cemil Yılan, Polis memurları Ömer Solak, H. İbrahim Öcay, Hasan Ballı, Bayram Karadaş, Nihat Ahmet Keskin ve Rıza Zor olmak üzere 7 personel için düzenlenen ödül töreni programına katıldı.

144 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın