Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam367
Toplam Ziyaret786102
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ULUSAL EGEMENLİĞİN 101. YILI KUTLU OLSUN

ULUSAL EGEMENLİĞİN 101. YILI KUTLU OLSUN

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları önderliğinde emperyalist Dünya devletlerine karşı başlattığımız Ulusal Kurtuluş Savaşı'nın sonucunda, emperyalizme karşı zaferimizin ve bağımsızlığımızın ilanı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 101. Yılını coşkuyla kutladık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm çocuklarımıza ve ulusumuza kutlu olsun.
Ulu Önder Atatürk, bu çok özel, önemli ve anlamlı günü, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan ederken; bir asrı tamamlayan bu gün, Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle çocuklarımızın evde kalmak zorunda olması, parklardan bahçelerden mahrum kalmasıyla buruk bir şekilde kutlandı. Biliyoruz ki; Cumhuriyetimizin genç filizleri bu zor günlerde evde kalacak, bu süreci en kısa zamanda atlatıp, sağlıklı bir şekilde Ulusal Egemenliğimizin simgesini daha nice 101 yıllara taşıyacak.
23 Nisan nedeniyle Mut Kaymakamı Fatih Erdoğan bir mesaj yayımlayarak, çocuklarımızın bayramını kutladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın tüm Dünya çocuklarının kardeşçe kutladığı, barış içinde yaşanabilecek bir dünyanın tohumlarının atıldığı, ilk ve tek çocuk bayramı olduğunu ifade eden Kaymakam Erdoğan, bugünü Türk çocuklarına armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, çocuklara verdiği önemin en güzel göstergesi olduğunu belirtti. Erdoğan, mesajında, “Bu anlamlı gün olan Geleceğimizin teminatı, sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101. yıldönümünü en içten duygularımla kutlarım.
Barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin simgesi olan çocuklarımıza güzel bir gelecek umuduyla tüm dünya çocuklarının bayramı kutlu olsun” dedi.
Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker ise sosyal medya hesabından, “Milli egemenliğimizin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi'miz 101. yaşında! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı sonsuz saygı ve minnetle anıyorum” mesajını paylaştı.

124 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın