Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi28
Bugün Toplam305
Toplam Ziyaret772244
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

TAM KAPANMA DENETİMLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

TAM KAPANMA DENETİMLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

İlçesinde tam kapanmada ara sokaklarda sessizlik hakim olurken, bazı bölgelerde normal günleri aratmayan araç trafiği gözlendi. 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00'te bitecek olan 17 günlük tam kapanma kararı sonrasında denetimler sıklaştırıldı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri ilçenin giriş ve çıkış noktalarında uygulama noktaları oluştururken, geçen araçları tek tek durdurarak, sokağa çıkma yasağından muaf olan vatandaşlar kontrollerden sonra yoluna devam ederken, izni olmayan vatandaşlara da adli ve idari işlem yapılıyor.
Emniyet ve Jandarma ekipleri, ilçe giriş ve çıkışlarında oluşturdukları kontrol noktalarında gelen araçlardaki sürücü ve yanlarında bulunan kişilerin kapanmadan muaf olup olmadıkları konusunda belgelerini kontrol etti. Tedbirleri ihlal edenlere ise idari işlem uygulandı.
Güvenlik güçlerinin kontrol noktalarında sürücülere maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarılarda bulundu. Ekiplerin kendi sorumluluk bölgelerinde bu denetimlerin kapanma sonrasına kadar sıkı bir şekilde devam edeceği bildirildi. Güvenlik güçleri ayrıca cadde ve sokaklarda devriye gezerek, açık olan iş yerlerinin kapanmadan muaf olup olmadığını kontrol ediyorlar.
Vatandaşlar, yapılan denetim ve uygulamalardan memnun olduklarını, kurallara herkesin uyması ile salgın hastalık ile mücadelede başarılı olunabileceğini, denetim ve kontrollerin daha da sıklaştırılmasını beklediklerini ifade ettiler.

107 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın