Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam461
Toplam Ziyaret779089
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BELEDİYEYE 3 YENİ HİZMET ARACI

BELEDİYEYE 3 YENİ HİZMET ARACI

İlçemiz Belediyesine alınan alt yapı hizmetlerinde kullanılacak olan iş makinaları ilçe halkına tanıtıldı.
Mut Belediye Başkanı Vekili Hüseyin Yeşil, daire müdürleri, koordinasyon yetkilileri, basın mensupları ve vatandaşların katıldığı organizasyonla, düzenlenen hizmet aracı tanıtım töreninde Belediyeye kazandırılan iş makinaları tanıtıldı.
Hizmet aracı tanıtım töreninde konuşan Belediye Başkan Vekili Hüseyin Yeşil, “Birinci aşamada 1 adet Silindir, 2 adet Beko loder alımını hizmete açmış durumdayız. Bunların toplam değeri 1.968.446,90 liradır. Teşvik belgemiz olduğu için 228.297,98 TL KDV ödenmemiştir” dedi.
Yeşil, “İkinci aşamada Soğuk asfalt şantiyesi için 8 Ton saat üretim kapasiteli otomasyonlu asfalt emisyon elenti, AGREGA yıkama makinesi, Kombi Sathi kaplama aracı için ihaleye çıkılmıştır. İhale 11 Haziran 2021 tarihinde yapılacaktır. (Doğalgaz'ın yakın tarihte gelecek olması nedeniyle önemli bir yatırım.)
Üçüncü aşamada, Parke ve Bordür üretim tesisi için ihale hazırlıkları başlamış olup çalışmalar bittikten sonra ihaleye çıkılacaktır.
4. Aşamada ise Belediye Fen işleri hizmet binası ve teknik birimler şantiye alanı Palantepe Mahallesi Sanayi sitesi üzerinde bulunan mülkiyeti belediyemize ait parsellerimize yapılacaktır. Alt yapı çalışmaları başlamış hizmet binaları için en kısa tarihte ihaleye çıkacaktır. Yapılacak olan bu hizmetler iller bankası kredisi ve özkaynaklarımız ile gerçekleşecektir. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

247 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın