Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam617
Toplam Ziyaret782369
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MİY BELEDİYE SPORDAN ANLAMLI VETERANLAR MAÇI

MİY BELEDİYE SPORDAN ANLAMLI VETERANLAR MAÇI

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Mut İdman Yurdu Belediye Spor (M.İ.Y.) kulübünün düzenlemiş olduğu vefat eden futbolcu Mehmet Çetin ve Hacı Doğan adına veteranlar maçı yapıldı. vefat eden futbolcu ailelerine plaketler verildi.
Düzenlenen etkinliğe Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Meclis üyesi Selahattin Arslan, eski futbolcu ve yöneticiler ile taraftarlar katıldı.
Açılış konuşması yapan Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, “Mut İdman Yurdu Belediye spor kulübünün unutulmaz futbolcularından Mehmet Çetin ve Hacı Doğan, hakkın rahmetine kavuşmuştur. Yalnız onlar bizim gönlümüzde kalbimizde hala yaşamaktadır. M.İ.Y Belediye spora hizmetleri unutulamaz. Onları bugün aileleriyle birlikte bir kez daha olsun anıyor ve mekanları cennet olsun diyoruz. Kalbimizde ömür boyu yaşamaya devam edeceklerdir” dedi.
Mut İdman yurdu Belediye Spor (M.İ.Y.) Başkanı Mustafa Keskin ise, “Kulübümüze hizmet veren efsane futbolculardan Mehmet Çetin ve Hacı Doğan'ı bugün andık. Ailelerini unutmayıp plaketlerimizi verdik. Bu programların devamı gelecek” dedi.
Duaların okunduğu anma programının ardından Mehmet Çetin ve Hacı Doğan'ın ailesine plaket verildi. Gözyaşını tutamayan Mehmet Çetin'in eşi Safiye Çetin, o benim gönlümde kalbimde ölmedi yaşamaya da devam edecek dedi.
Ayrıca bugüne kadar kulüp Başkanlığı yapmış olan Kulüp Başkanlarına da plaketleri Başkan Volkan Şeker tarafından verildi.
Konuşma ve plaketlerin takdiminin ardından eski emektar futbolcularla Mut İdman Yurdu Belediye spor arasında kısa bir maç yapılarak program sona erdi.

71 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın