Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam624
Toplam Ziyaret782376
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

AKIN ÇELİK GAZETECİLERLE BULUŞTU

AKIN ÇELİK GAZETECİLERLE BULUŞTU

İlçemizde faaliyet gösteren Özel Akın Çelik Eğitim Kurumları, ilçede görev yapan basın mensuplarını düzenlenen kahvaltı etkinliğinde ağırladı. Özel Akın Çelik Anaokulunda düzenlenen kahvaltıda gazetecilerle buluşan okul kurucusu Akın Çelik, faaliyette bulundukları eğitim kurumlarıyla ilgili bilgiler verdi.
2015 - 2016 sezonundan beri eğitim sektöründe memlekete hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Akın Çelik, "Yaklaşık 2 - 3 senedir sizlerle, özellikle gazeteciler günüyle alakalı bir program yapmak istedik; ama malumunuz 2 senedir pandemi sebebiyle çok fazla toplu buluşma olanağımız olmadı. Bugüne kısmetmiş. Bugün sizlerle hem sohbet etme, hem de kurumumuzdan bahsetme fırsatımız oldu. Hepinize teşekkür ederim" dedi.
Geçtiğimiz günlerde Anaokulu öğrencileriyle birlikte bir zeytin hasat etkinliği yaptıklarını anımsatan Çelik, düzenledikleri bu etkinlikle ilgili şunları söyledi: "Zeytinin memleketimizde ne kadar önemli olduğunu bildiğimiz için, bizde çocuklara hem bunu aşılayalım hem de genel eğitim anlayışımızda bizim zaten çocuklara yaşayarak yaşatarak öğretme var. Yani biz uygulamalı bir eğitim vermeye çalışıyoruz. Yani yemeğimizden, kahvaltısına, temizliğine kadar, çocukları her alanda bu işin içerisine sokuyoruz. Yani en basitinden yemekleri önlerine koymuyoruz; çocuklar kendileri alıyor, kendileri götürüyorlar, yedikten sonra kendileri kaldırıyorlar. Bu sürecin içerisine dahil oluyorlar. Uyku saati olan öğrencilerimiz mesela kendi yataklarını hazırlıyor, ardından toplamasını öğretiyorlar. Yani günlük hayata alıştırıyoruz. O sebepten dolayı da zeytin hasadında çocukların bulunmasını istedik. Bunu bir bahçede, şenlik tadında yaptık. Biz bu işi yaparken, aynı zamanda Mut zeytininin, bu memleketin tanıtımında da bir tık katkısı olsun, diye yaptık. Ki karşılığını da kısmen aldığımızı düşünüyoruz."
Akın Çelik, ilçede faaliyet gösterdikleri eğitim kurumlarıyla ilgili verdiği bilgilerde ise: "2015-2016 sezonunda faaliyetlerimize başladık. Öncelikle Etüt Eğitim Merkezi olarak başladık. İlkokul ve ortaokul alanlarında çalıştık. Ardından Milli Eğitim'in değişen yasasıyla birlikte kurs merkezi çeşitli kurslara döndük. Zeka oyunlarından, ingilizcesine, müzik eğitimlerine kadar farklı bir çok çeşitli kurslar olarak faaliyetlerimize devam ettik. Ardından 2019 yılında Anaokulumuzu açtık ve kendi tarzımızla, kendi vizyon ve misyonumuzla başladık. Üretim Okulu olarak adlandırıyoruz biz kendimizi. Çocukları her alanda üretim yapmaya, öğretmeye ve bunun içerisinde bulunmaya teşvik etmeye çalışıyoruz. Son olarak geçtiğimiz senede, yıllardır faaliyet gösteren Doğuş Kurs Merkezini, Akın Çelik KPSS Kurs Merkezi olarak devraldık. Adını değiştirdik. 3 kurum olarak faaliyete devam ediyoruz. Evet biz özel bir kurumuz, ama bu memleketin çocuğuna hizmet ediyoruz. Bu memleketin çocuğuna hizmet ettiğimiz içinde, işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Ve her geçen gün sağlam adımlarla büyümeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Çelik, davetlerine katılan basın mensuplarına da teşekkür ederek sözlerini noktaladı.
Akın Çelik'in açıklamalarının ardından, gazetecilerle yapılan sohbet ve karşılıklı fikir alışverişiyle kahvaltılı toplantı sona erdi.

105 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın