Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam34
Toplam Ziyaret771545
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT ZEYTİNYAĞI BAŞKENT MARKETLERDE

MUT ZEYTİNYAĞI BAŞKENT MARKETLERDE

Zeytinini Mut Üreticisi, Zeytinyağına Dönüşümü Ve Pazarlanmasını Mut Üreticileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Sevkiyatını Mut Belediyesi'nin Üstlendiği, Sıfır Asitli Zeytinyağımız; Ankara'da Başkent Marketlerde Tüketicilerle Buluşacak.

Mut Kaymakamı Batuhan BİNGÖL, Mut İlçe Tarım Müdürü Ekrem BAYIR, Mut Üreticileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ali Osman ÇELİK, Mut Ziraat Odası Başkanı Hıdır KAR ve Mut Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin SALGUR'un katıldığı ilk sevkiyat programında, Mut ürünlerinin hak ettiği değeri her pazarda gördüğünü ve her geçen gün kıymetinin daha iyi anlaşılacağı bildirildi.
Mut Üreticileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ali Osman ÇELİK, “İlçemiz zeytin üreticilerimizden aldığımız organik zeytinlerimizi, düşük asitli zeytinyağı sıkımını yaparak ambalajladık. Ankara'da bulunan Büyükşehir Belediyesi'ne ait ve bünyesinde kooperatifler ve üretici birliklerinin ürünlerinin satışa sunulduğu Başkent Market'e ilçemizin gözbebeği zeytinyağımızın pazarlanmasını yaptık ve bugün ilk sevkiyatımızı gerçekleştiriyoruz. Zeytinyağında olduğu gibi ilçemizin kaliteli, yüksek aromalı doğal ürünlerinden pekmez, nar ekşisi ve incir kurusu için görüşmelerimiz sürüyor. En kısa sürede bağlantılarımızın sonuç vereceğine inanıyoruz. Mut Belediyemiz ürünlerimizin sevkiyatında bizlere yardımcı oldu. Bu hizmetin hayata geçmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
İlçe Tarım Müdürü Ekrem BAYIR, “Mut Üreticileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifimiz diğer kooperatiflerimizden farklı olarak 102 mahallemiz için hizmet vermekte ve zeytinyağımızı bugün çok önemli bir pazara ulaştırmakta” dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin SALGUR, “İlçemizin en kıymetli doğal ürünlerinden olan zeytinyağımızın, her sofraya ulaşmasını temenni ediyoruz. Aroması ve kalitesiyle ilk tadımda kalitesini ortaya koyacağından emin olduğumuz zeytinyağımızın başkentimiz Ankara raflarında yer almasından gurur duyuyoruz. Kooperatifimiz, ziraat odamız, ilçe tarım müdürlüğümüz ve kaymakamlığımızla birlikte el birliği ile memleketimiz ve insanımız için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
İlçe Kaymakamı Batuhan Bingöl, “Zeytinyağımızın kalitesine ve lezzetine güveniyoruz. Pazarda hak ettiği değeri göreceğine inanıyoruz. Rabbim hayırlı ve bereketli eylesin. İlçemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olsun” şeklinde konuştu.
Programın sonunda Mut Belediyesi ekipleri, Mut Üreticileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nden Mut zeytinyağını teslim aldıktan sonra Ankara'ya yola çıktı.

91 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın