Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam695
Toplam Ziyaret772634
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BELEDİYEYE YENİ HİZMET ARACI

BELEDİYEYE YENİ HİZMET ARACI

Mut Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde kullanılmak üzere, bir adet çöp kamyonu kazandırıldı.
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Hibe desteği verdiği hizmet aracı 2021 yılının son iş gününde ilçeye “Yeni Yıl Hediyesi” tadında, Mut halkına hizmet için Mut Belediyesi araç filosuna kazandırıldı.

Ak Parti Mersin Milletvekili Av. Zeynep Gül Yılmaz'a ve Çevre Bakanı Murat Kurum'a Teşekkür

Hizmet aracı tanıtım programı, Belediye Başkanı Volkan ŞEKER, Ak Parti Mut İlçe Başkanı Soner Solak, MHP Mut İlçe Başkanı Alpaslan Savaş Kır, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Çöp Toplama ve Nakil Hizmet Aracı dualar eşliğinde ve kurban kesilerek hizmete alındı.
Programda Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Volkan ŞEKER; “Mut ilçemize bir hizmet daha yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha temiz, daha sağlıklı ve daha gelişmiş bir Mut için var gücümüzle çalışıyoruz. Güncel maliyeti 802 bin TL olan Çöp Toplama ve Nakil aracımızı ilçemize kazandırdık. Yeni ve modern araç parkımızla verimliliği esas alarak bugüne kadar birçok hizmet aracını filomuza kazandırdık. Bundan sonra da bu doğrultuda çalışacağız. Belediyemize kazandırdığımız bu hizmet aracımız için bizlere destek olan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat KURUM'a ve Mutlu hemşerimiz, vekilimiz Sayın Zeynep Gül YILMAZ'a şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. Bizlere her zaman destek olan ve hizmetlerde emeği geçen herkesten Allah razı olsun. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hibe desteği verdiği aracın güncel toplam maliyeti; 802.000 TL olduğu ve Mut Belediyesi'nin bu araç için 2021 yılı Eylül ayı içerisinde müracaatta bulunduğu bildirildi.

117 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın