Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam283
Toplam Ziyaret785444
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlçemizde geçtiğimiz hafta içerisinde yağan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan mahalle yollarında karla mücadele çalışmalarını sürüyor.
Büyükşehir ekipleri, greyder, öncü araç, kanal kazıcı, kamyon, tuzlama aracı ile 15 civarında personelle ilçemizde kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açarak, vatandaşların mağduriyetini gidermeye devam ediyor. Beklenen kar yağışlarına karşı alarmda olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, özellikle yayla mahallelerinde yaşayan vatandaşların yollarını açarak karın getirdiği olumsuzlukları en aza indiriyor.
İlçeye bağlı Dağpazarı, Kavaközü, Elmapınarı, Demirkapı, Güme, Çivi, Kozlar ve Ballı yollarını birbirine bağlayan Dağpazarı Grup Yolu'nda ve Kozlar Yolu'nda karla mücadele çalışması yürüten ekipler, yol açma çalışması gerçekleştirirken tuzlama çalışmalarını da 7/24 sürdürüyor.
Meteoroloji'nin uyarılarından sonra harekete geçen Büyükşehir ekipleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Mut Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, yüksek kesimlerde kar yağışından dolayı kapanan ana ve ara arter yolları iş makinaları aracılığıyla açtı. Kapalı yollara aynı anda müdahale edildi. Ekipler karla mücadelesini gece saatlerinde de sürdürürken, yine bölgenin önemli yaylalık alanlarında karla kaplanan yollar yapılan çalışmayla temizlenmeye devam ediliyor.
İş makineleri aracılığıyla seri şekilde çalışan ekipler, vatandaşların ulaşımda ve altyapıda herhangi bir sorun yaşamaması için 7/24 görevde olduklarını bildirdiler.

102 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın