Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam231
Toplam Ziyaret785392
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BELEDİYEYE YENİ YILDA YENİ ÇÖP TOPLAMA VE NAKİL ARACI

BELEDİYEYE YENİ YILDA YENİ ÇÖP TOPLAMA VE NAKİL ARACI

Mut Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde kullanılmak üzere, bir adet çöp kamyonu daha kazandırıldı. Türkiye Belediyeler Birliği'nden hibe olarak alınan en büyük şase Çöp Toplama ve Nakil Aracının tanıtım ve kurban kesimi merasimi 20.01.2022 günü gerçekleştirildi.
“Hizmet Araçları Av. Zeynep Gül Yılmaz'ın gayretleriyle kazandırıldı”
Aracın Mut Belediyesi'ne ve Mut'a kazandırılmasından dolayı memnuniyetlerini ifade eden Belediye Başkanı Volkan ŞEKER; “İlçemizin Ankara'daki temsilcisi Mersin Milletvekilimiz Sayın Zeynep Gül Yılmaz hanımefendinin destekleriyle bugün belediyemiz araç filosuna Belediyeler Birliğimizden bir hizmet aracı daha kazandırdık. Her zaman yanımızda olan gayretleriyle ve destekleriyle ilçemize en iyi hizmeti vermek için mücadele eden Sayın Zeynep Gül Yılmaz'a ilçem ve kurumum adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
En Büyük Şaseli Çöp Kamyonu
Aracın teknik alt yapısı hakkında bilgi veren Volkan ŞEKER; “Belediye hizmet araçlarımızın modernizasyonuna çok önem veriyoruz. En iyi en kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bu sebeple 2021'in son gününde yılbaşı hediyesi olarak Çevre Bakanlığımızdan bir çöp toplama ve nakil aracımızı hizmete almıştık. Şimdi ise Araç filomuza dev bir kamyon daha kazandırdık. Türkiye Belediyeler Birliği'nden hibe olarak en büyük şase kamyon Çöp Toplama Ve Nakil Aracımızı teslim aldık. Bugün kıymetli hemşerilerimizle birlikte kurbanımızı kesip hizmete alacağız. İki aracımızın güncel maliyetleri 3 Milyon TL'nin üzerindedir. İlçemize ve belediyemize hayırlı olsun. Hizmetlerimiz Mut içindir. Bu hizmetlerin hayata geçmesinde bizlere destek olan, hizmetlere katkı veren devletimizin bütün kademelerinde görev yapan herkese şükranlarımı arz ediyorum” şeklinde konuştu
TBB Başkanı Fatma Şahin'e Teşekkür
Başkan ŞEKER; alınan aracın Türkiye Belediyeler Birliği'nden hibe olarak alınmasından dolayı; “Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız, Devlet Eski Bakanımız Sayın Fatma Şahin Hanımefendiye desteklerinden ve ilgilerinden dolayı ilçem ve belediyemiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Şeker'in bilgilendirmelerinin ardından dualar eşliğinde yeni aracın kurbanı kesildi.
Yeni Çöp Toplama ve Nakil Aracının tanıtım programına AK Parti Mut İlçe Başkanı Soner Solak ve yönetimi, MHP Mut İlçe Başkanı Alpaslan Savaş Kır ve yönetimi, Mut Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Keskin, Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

111 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın