Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam413
Toplam Ziyaret785574
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE HİZMET VE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE HİZMET VE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Mut Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yoğun kar yağışından etkilenen yaşlı ve hasta vatandaşlarımızın ekmek ve gıda ihtiyaçlarını evlerine kadar getirerek seferberlik başlattılar.
Yoğun yağış süresince bu seferberliğin devam edeceğinin altını çizen Belediye Başkanı Volkan Şeker; “Bizler sosyal belediyecilik anlayışımızı her zaman ön planda tutuyoruz. Heleki şu zor kış günlerinde fiziksel olarak imkanları elverişli olmayan hasta ve yaşlılarımız için elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız. Hem ihtiyaçlarının tespiti hem de ihtiyaçlarının giderilmesi için Zabıta birimimiz görev başındadır. Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de tam saha 7/24 görevdedir. Yol açma çalışmaları aralıksız devam ederken gönül köprüleri de dönemimizde ihmal edilmemektedir” dedi.
Kış şartlarında sokak hayvanlarının da unutulmadığını kaydeden Şeker; “İlçemizdeki her bir canlıya karşı sorumluluğumuz vardır. Bu bilinçle onları unutmuyor belli noktalara mamalarını bırakıyoruz” dedi.
Başkan Volkan Şeker, belediye ihbar hattının 05417742710 olduğunu belirterek vatandaşların kış koşullarında her türlü hizmet ihtiyacı için ulaşabileceklerini ve zorunlu olmadıkça evden çıkılmaması, kış lastiği ve zincir takılmadan araç kullanılmaması gerektiğini söyledi.

120 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın