Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam277
Toplam Ziyaret771788
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ANNELER GÜNÜNDE ZEHRA RÜZGARI

ANNELER GÜNÜNDE ZEHRA RÜZGARI

Mut Belediyesi Anneler Günü dolayısıyla konser etkinliği düzenledi. Aslen Mut'lu olan genç sanatçı Zehra hemşerileriyle buluştu.

Mut Belediyesi Anneler günü dolayısıyla, Belediye Başkanı Volkan ŞEKER'in 1. Uluslararası Karacaoğlan Kültür ve Sanat Sempozyumunda müjdesini verdiği Zehra konseri ekinliğini düzenledi.
Mut Belediye Başkanı Volkan ŞEKER'in daveti üzerine Mut'ta hemşerileriyle birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden ZEHRA birbirinden güzel eserleri seslendirdi.
Havai fişek gösterileriyle eğlencenin zirve yaptığı konser; pandemi süreci sonrası Mut'taki ilk konser etkinliği özelliğini taşıyor.
Başkan ŞEKER; “Anneler günü dolayısıyla hemşerimiz Zehra'nın konserinde halkımızla güzel bir coşku yaşadık. Annelerimiz başta olmak üzere bütün hanım kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Nesillerin ellerinde yetiştiği, cennetin ayaklarının altına serildiği annelerimiz bizim başımızın tacıdır. Bu güzel etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan, mutluluğumuza ortak olan bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu ve bu yıl Mut Kayısı Festivali'nin yapılacağını belirterek birbirinden güzel konserlerle, etkinliklere ev sahipliği yapılacağının müjdesini verdi.
Musa Eroğlu Sevgi Parkı'ndaki stadyumda sahne alan Zehra, binlerce hemşerisiyle buluştu ve coşku dolu anlar yaşandı. Belediye Başkanı Volkan ŞEKER, konser izlemeye gelen misafirlere karanfil dağıttı.

133 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın