Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam339
Toplam Ziyaret793199
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KAR YAĞIŞI TRAFİĞİ AKSATTI YOLLAR KAPANDI

KAR YAĞIŞI TRAFİĞİ AKSATTI YOLLAR KAPANDI

      Sertavul Geçidi ve Mut-Silifke arasında kar lastiği olmayan araçların geçişine izin verilmiyor
      İlçemizden Mut- Karaman Sertavul geçidi ve Mut-Silifke karayolunda yoğun kar yağışı, sis ve tipi nedeniyle ayrıca kar lastiği ve zincirsiz araçların geçişine izin verilmediği bildirildi.
      Akdeniz ile İç Anadolu'yu bir birine bağlayan Mut- Karaman Sertavul Geçidi ve Mut-Silifke karayolunda akşam saatlerinde başlayan kar, sis ve tipi nedeniyle sürücülerin geçişleri kontrollü olarak sağlanıyor.
      Mut-Karaman Sertavul Geçidi'nde ve Mut-Silifke karayolunda akşam saatlerinden itibaren hala devam eden kar, sis, buzlanma ve tipi etkisini gösterdi. Otomobil ve küçük araçların kar lastiği ve zincir takarak geçişine izin verilirken tır, kamyon ve uzun araçların geçişine ise izin verilmiyor.
      Bölge Trafik ekipleri, seyir halindeki araçları Yapıntı mahallesindeki tesisiler önünde durdurarak, otomobil ve küçük araçlara kar lastiği ve zincir takmaları konusunda uyarıyor.
      Kar yağışının hala devam etmesiyle birlikte, Karayolları ekipleri, yoldaki kar ve buzlanmayı önlemek için çalışmalarını aralıksız devam ettiği bildirildi.
Yayla köylerinde yolların kapanmaması için ise Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri ilçeye bağlı 102 mahallede 70 personelle aralıksız çalışmalar sürdürüyor.

110 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın