Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam343
Toplam Ziyaret782827
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BAKAN EROĞLU SORUN DİNLEDİ

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel EROĞLU, Belediye Başkanı Murat ORHAN'ın önderliğinde muhtarlarla biraraya geldi.

Beraberinde Ak Parti Karaman Milletvekili Mevlüt AKGÜN, Karaman Valisi Süleyman KAHRAMAN'la birlikte Karaman'ın Ermenek İlçesi'ne yaptığı geziden Ankara'ya dönerken Mut'a uğrayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel EROĞLU'nu Belediye Başkanı Murat ORHAN ve muhtarlar karşıladı.

Şimşek Tesisleri'nde muhtarların ikram ettiği karpuz ve kavunlardan yiyen Bakan EROĞLU'na, Belediye Başkanı Murat ORHAN Mut'un sorunlarıyla ilgili bilgi verdi. Belediye Başkanı Murat ORHAN, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel EROĞLU'ndan Mut Deresi'nin ıslah edilmesi Projesi, Sakız Ovası Sulama Suyu, Kurtsuyu, Hacınuhlu, Dereyurt  göletleri ile Çampınar Köyü'nün yararlanacağı Karaman Aşağıakın Köyü göletinin yapımlarının hızlandırılması için destek istedi.

Bakan EROĞLU, 'Bin Günde Bin Gölet Projesi'ne büyük önem verdiklerini belirterek, “Bin Günde Bin Gölet'e çok önem veriyoruz. Suyu varsa, jeolojik problem yoksa mutlaka yapın talimatı veriyorum. Hakkaten buradaki insanlar çok çalışkan. Çok gayretli. Bende Mut'a ayrı bir önem veriyorum” dedi. Bakan EROĞLU, Devlet Su İşleri Genel Müdürü'ne projelerin hızlandırılması için talimat verdi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel EROĞLU, daha sonra muhtarların isteğini de kırmayarak toplu fotoğraf çektirdi.

(mut.bel.tr)



1312 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın