Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam301
Toplam Ziyaret782785
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI HİZMETLERİ YERİNDE İNCELEDİ

Haber: Abdurrahman AYDIN

İlçemizde yapımı devam eden TOKİ konutları, hastane inşaatı ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Ak Parti Mut İlçe Başkanı Ali Akgül ve parti yönetim kurulu üyeleri yapımı devam eden işlerle ilgili bir dizi açıklama yaptı.

Kozlar yol ayrımından başlayıp Darısekizi mevkiine kadar devam eden yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyip konu ile ilgili bilgi veren Ak Parti Mut ilçe Başkanı Ali Akgül; “Mut merkez ve köy yolları da dâhil olmak üzere bütün yolları genişletip, halkımızın daha rahat ve güvenli yollarda seyahat etmeleri için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Kozlar yaylası yolu genişletme çalışmalarını inceledikten sonra Hacınuhlu köyüne bir ziyarette bulunan Akgül; Hacınuhlu köyü içerisinde yapılan yol genişletme çalışmalarını inceleyip köy muhtarı Kadir Ceylan'la görüştü.

Yapılan görüşmelerin ardından Hastane ve TOKİ inşaatındaki çalışmaları izleyen Ak Parti Teşkilatı müteahhit firma yetkilileriyle görüştü. TOKİ inşaatında bilgi veren mühendisler; iki bloğun kaba inşaatının bittiğini, üçüncü blok yapımının da süratle devam ettiğini söylediler.

Yapımı devam eden daireler 2+1 olmak üzere, her katta 4 daire bulunuyor ve genel toplamda 96 konutla 1. etap proje tamamlanacak. Müteahhit firma yetkilileriyle, 2013 yılının Şubat ayında 96 konutluk birinci etap TOKİ dairelerinin tamamlanacağını belirttiler.



1265 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın