Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam357
Toplam Ziyaret782841
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Her yıl Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen iftar sofrasının ilki 20 Temmuz’da başladı.

Karacaoğlan Çınaraltı Parkı'ndaki çalışmalar nedeniyle bu yıl Laal Paşa Cami karşısındaki Belediye Çorba Evi önünde gerçekleştirilen ilk iftar açılışına ilçemizde görevli daire müdürleri ve amirlerinin yanı sıra, Ak Parti Mut İlçe Başkanı Ali AKGÜL ve parti yönetimi katıldı.

Ramazan ayı boyunca sürecek olan İftar Sofrası’nın ilk gününde gelenlere yemek dağıtan Belediye Başkanı Murat ORHAN, Ramazan ayının manevi bir ortam yarattığını belirterek, “Bu manevi ortamda sizlerle beraber burada iftarımızı açacağız. İftar sofrası uygulamamızın bu yıl dördüncüsüne başladık. Ramazan ayı komşusu aç iken kendisi tok yatanın bizden olmadığının görülmesi ve düşünülmesi gereken bir ay. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı boyunca buraya gelemeyecek durumda olan yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerine yemek dağıtımını gerçekleştireceğiz” dedi.

Başkan ORHAN, İftar Sofrası'nda günde 2 bin 500 kişiye yemek verildiğini belirterek, iftar sofrasının masraflarını karşılamak isteyen vatandaşlara da şimdiden teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

İftar Sofrası’nın ilk gününde Mut Müftüsü İbrahim Köksal, Ramazan ayı ile ilgili bilgi vererek dua etti.

Haber: Abdurrahman AYDIN



1447 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın