Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam352
Toplam Ziyaret782836
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

İlçe merkezi ve yaylalarda yaşanan elektrik kesintisi esnafı ve vatandaşı isyan ettirdi.

Elektrik kesintisi yüzünden birçok hizmetin aksadığını, elektronik aletlerin zarar gördüğünü, esnafın neredeyse iş yapamaz duruma geldiğini belirten vatandaşlar, bir an önce bu duruma çare bulunmasını istediler.

İlçemiz Sertavul ve Kozlar yaylalarında da hemen hemen her gün elektrik kesintisi yaşandığını belirten vatandaşlar, “Hangi çağda yaşıyoruz” diyerek elektrik kesintilerinden yakındılar. “Ödediğimiz faturalarda adını bilmediğimiz bir sürü kesintiler var. Fatura ödeme tarihini bir gün geciktirsek, elektriğimiz hemen kesiliyor, sonrasında ise açma kapama ücreti olarak 20 TL faturamıza yansıtılıyor, ama iş hizmete gelince maalesef karşılığını alamıyoruz, yetkililer oralı bile olmuyor” diyen vatandaşlar, soruna bir an önce çare bulunmasını istiyor.

Elektrik kesintilerinden aşırı derecede muzdarip olan vatandaşlar ayrıca geçmiş yıllarda da yaşanan ani kesintilerin sebep olduğu yangınları da hatırlatarak; yetkililerin kesim öncesi halkı haberdar etmesini ve gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini, aksi durumda ise istenmeyen sonuçların da kaçınılmaz olduğunu belirttiler.

Bu arada geçen hafta bir basın açıklaması yapan Ak Parti Mut İlçe Teşkilatı ve İlçe Başkanı Ali Akgül, TEDAŞ yatırımları hakkında bilgiler vermiş ve 2012 yılında Sertavul ve Kozlar Yaylaları dahil olmak üzere bir çok yerin ihaleye çıkacağını açıklamıştı. Öyle görünüyor ki, yatırımlar tamamlanana kadar vatandaşlar bir süre daha bu sıkıntıları çekecekler.

Biz de vatandaşı ilgilendiren bu konuya tekrar dikkat çekiyor, yetkililerin ve sorumluların konuya daha duyarlı yaklaşmalarını bekliyoruz.

Haber: Abdurrahman AYDIN



1353 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın