Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam313
Toplam Ziyaret782797
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

24 Temmuz ‘Basından Sansürün Kaldırılışının 104. Yıldönümü ve Basın Bayramı’ kutlu olsun.

Mut’tan Haber Gazetesi’nin sahibi Ali Yaver SOYLU, 24 Temmuz ‘Basından Sansürün Kaldırılışının 104. Yıldönümü ve Basın Bayramı’ dolayısıyla basın sektöründe ekmek mücadelesi veren fikir emekçilerine çalışma hayatlarında başarılar dileyerek, Basın Bayramı’nı kutladı.

Meslek hayatına başlayalı yaklaşık 40 yıl olduğunu kaydeden SOYLU, basın sektörünün dinamik, zorlu ve kutsal olduğuna inandığını söyledi. Konuşmasında önemli mesajlar veren SOYLU; “Gazetecilik mesleğinde olmak ve özellikle de yerel basın mücadelesi vermek son derece kutsal. Çünkü doğrudan yaşanılan memleketle ilintili çalışmalar gündemimizde. Harcadığımız çaba birinci derecede Mut’u ilgilendirmekte. Siyasetiyle, bürokrasisiyle, insan hayatıyla, sosyal dengeyle ilgili olarak hep Mut insanı var bizim için. Mesleğimiz dinamik, zorlu ve kutsal. İyi haber, doğru ve zamanında ulaştığı takdirde yaşadığımız mutluluk, bu mesleğin en önemli gıdası. Her ekmek mücadelesi veren insan için sanatı çok önemlidir. Fakat gazetecilik bu noktadan bir adım daha öne çıkıyor, sebebi toplumsal bir hizmet oluşu. Gazetecilik mesleğinde emek veren fikir emekçisi bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Onları bu kutsal meslekte yer almalarından ve Mut için gösterdikleri gayretlerden ötürü kutluyorum. Halk içinde konuşulanlardan çok, yazılı olanlar delil ve eleştirileri doğurmakta. Dikkatli olmak, titiz davranmak, cesaret göstermek bu işin olmazsa olmazları. Meslektaşlarımın birlikte dayanışma içerisinde olması son derece güzel, birlik beraberlik içerisinde gazeteciliğe ve basın sektörüne saygınlık kazandırmak zorundayız. Ama aynı fikirleri paylaşmak zorunda da değiliz veya öyle gösterilemeyiz. Birbirimizi de göstermemeli ve zan altında bırakmamalıyız. Farklı tutum ve davranışlar içerisinde yer almak, yapılan yanlış veya doğru ne olursa olsun, çok sesliliğe inanmak, herkesin farklı düşünebileceğine hoşgörülü olmak, başkasının adına değil, kendi adına, kendi kurumu adına mesaj vermek daha doğru olacaktır. Mut’tan Haber Gazetesi’nde beraber çalıştığım arkadaşlarım başta olmak üzere, bütün meslektaşlarıma saygılar sunuyorum” dedi.

BAŞKANDAN KUTLAMA

Gazetemiz sahibi Ali Yaver SOYLU ayrıca, telefon açarak basın emekçilerinin Basın Bayramını kutlayan Mut Belediye Başkanı Murat ORHAN’a da teşekürlerini iletti.

HABER MERKEZİ



1727 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın