Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam424
Toplam Ziyaret785585
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Gündeme taşıdığımız öneri meyvesini verdi: THY UÇAĞINA “MUT” İSMİ VERİLDİ

Gazetemizin önceki yıllarda gündeme taşıdığı ve Hemşerimiz Türk Hava Yolları (THY) Pilotu M. Özden TÜRKÖN’ün THY’nin bir uçağına “MUT” ismi verilmesi önerisi, meyvesini verdi. Edindiğimiz bilgilere göre, THY’nin yeni aldığı Airbus-321 tipi TC-JSB kuyruk numaralı uçağına “MUT” ismi verildi. Artık “MUT” ismi verilen THY uçağı, yurt içi ve yurt dışına yaptığı uçuşlarda; ilçemizin adının duyulmasına ve tanıtımına büyük katkı sağlayacak.

Belediye Başkanı Murat ORHAN, Mut adının uçağa verilmesiyle ilçenin isminin dünyanın birçok bölgesine taşınacağını belirterek, “İlçemizin tanıtımı anlamında bir uçağın isminin Mut olması büyük önem taşıyor. Bizler verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz” dedi.  

Gazetemizde gündeme getirerek bizimde vesile olduğumuz bu sevindirici gelişmede bir katkımız olmasından dolayı, büyük bir mutluluk ve gurur duyduğumuzu belirtmek isteriz. Ayrıca bu önerinin yaşama geçmesinde destek ve katkılarını esirgemeyen başta Mut Belediye Başkanı Murat ORHAN olmak üzere, olayın takipçisi olan Ekonomi Bakanı Zafer ÇAĞLAYAN’a ve İthalat Genel Müdürü Mustafa SEVER’e ilçemiz adına sonsuz teşekkürlerimizi bir borç biliriz.



3252 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın