Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam431
Toplam Ziyaret785592
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

İlçemize Sağlık Meslek Lisesi kazandırmak amacıyla yapılan çalışmalar hızla sürüyor. Sağlık Meslek Lisesi’nin yapımı amacıyla, 12 bin metrekarelik özel ağaçlandırma alanı 2013 yılı yatırım programına alındı.

Yeni yapılmakta olan Mut Devlet Hastanesi bitişiğinde bulunan Fikri ASLAN’a ait 12 bin metrekarelik özel ağaçlandırma alanı; Sağlık Meslek Lisesi’nin yapımı amacıyla, Fikri ARSLAN’ın verdiği muvafakatle 2013 yılı yatırım programına alındı. Bölgeye Sağlık Meslek Lisesi’nin yanı sıra okulda öğrenim görecek öğrenciler için 300 öğrenci kapasiteli bir de yurt yapımı planlanıyor.

Belediye Başkanı Murat ORHAN, sağlık konusunda büyük önem verdiklerini belirterek, “Yeni Mut Devlet Hastanesi’nin yapılmasıyla sağlık konusunda büyük mesafe kat edilmiş olacak. Hastanenin yanına Sağlık Meslek Lisesi’nin yapılması; okulda öğrenim görecek gençlerimize ve hastanemize katkı sağlayacak. Mut, değişim ve dönüşüm yolunda hızla ilerliyor. Biz de Mut Belediyesi olarak ilçemize gelmesi gerektiğine inandığımız hizmetlere ve çalışmalara önderlik etmeye ve katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

mut.bel.tr



1172 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın