Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam426
Toplam Ziyaret785587
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Genel seçimler öncesi Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül önderliğinde Türkiye Değişim Hareketi (TDH) ile başlayan, fakat sonra CHP’de Genel Başkan değişiminin gerçekleşmesi üzerine vazgeçilen partileşme çalışması, yeniden alevlendi.

Sarıgül’ün partileşme çalışması, şimdi de Halkın Yükselişi Partisi’nde (HYP) devam ediyor. Sarıgül önderliğinde başlatılan partileşme süreci, ilçemizde de çalışmalarına başladı.

Sarıgül Hareketinin ilçemizdeki örgütlenme çalışmalarını; ilçemizin önemli siyasi aktörlerinden olan ve daha önce de TDH’nin Mut Temsilciliğini yapan Avukat Abdurrahman Günay yürütüyor. Örgütlenme çalışmaları kapsamında geçtiğimiz hafta içerisinde HYP Mut İlçe Teşkilatı oluşturuldu. Gerekli belgelerin ilgili resmi makamlara teslim edilmesinin ardından, resmen kuruluş işlemini tamamlayan HYP Mut İlçe Teşkilatı, Av. Abdurrahman Günay Başkanlığında Müteşebbis Heyetini oluşturdu. Müteşebbis Heyetinde Bülent Merdin, Tayfun Ceylan, Hikmet Gürel İnce, Duran Orhan ve Yakup Cüce yer alıyor.

HYP Mut İlçe Başkanlığına atanan Av. Abdurrahman Günay yaptığı açıklamada, Sarıgül Hareketi için tekrar yola çıktıklarını kaydetti. Mustafa Sarıgül’ü Türk siyasetine yön verecek güçlü bir lider olarak nitelendiren Günay, onun liderliğinde girecekleri ilk seçimde başarılı olacaklarına inandığını söyledi. Günay sözlerinin sonunda, vatandaşları HYP’ye üye olmaya davet etti.

HYP Mut İlçe Teşkilatı şu aşamada üye kayıt işlemlerine devam ediyor. İlçe kongresi, Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmaları tamamlandıktan sonra, Genel Merkez tarafından belirlenecek takvime göre, belirli program çerçevesinde şekillenecek.

Mut siyasetine ileriki günlerde renk katacağına inandığımız HYP Mut İlçe Başkanı Abdurrahman Günay ve ekibine, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

HABER MERKEZİ



1537 kez okundu

Yorumlar

     02/05/2013 20:30

başkanımızı sonuna kadar destekliyoruz
Misafir - mehmet