Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam519
Toplam Ziyaret785680
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Ak Parti Mut İlçe Başkanı Ali Akgül gündemdeki konularla ilgili basın açıklaması yaptı.

Ak Parti Mut İlçe Başkanı Ali Akgül yaptığı basın açıklamasıyla; Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın ilçemizde kurulan iftar sofrasına katılımı, Hemşerimiz Mustafa Sever’in İthalat Genel Müdürlüğü’nden Ekonomi Bakan Yardımcılığı’na atanması ve THY’nin bir uçağına Mut ismi verilmesi konularında görüşlerini kamuoyuyla paylaştı.

Ak Parti Mut İlçe Başkanı Ali Akgül, basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Sevgili Hemşerilerim, 

Hepinizi saygılarımla sevgilerimle selamlıyorum. Hepinizin Ramazanı mübarek olsun.

Mutluyuz çünkü Mut’un yetiştirdiği bir kişi ilk defa devlet yönetimi içinde bu kadar önemli bir konuma yükselmiştir. Bu olay tüm mutluların mutluluğunu ve sevincini katlamıştır. Sn Mustafa SEVER Bakan yardımcısı olmuştur. Bakan yardımcılığı yolunda katkıları olan Sayın Başbakanımıza ve Sayın Bakanımız Zafer ÇAĞLAYAN’a verdikleri destek ve katkıdan dolayı tüm Mutlular ve Mersin’liler adına teşekkürlerimi sunuyorum.  Sayın Bakan yardımcımız Mustafa SEVER beye almış olduğu bu görevde üstün bir başarı ve performans göstermesini cenabı ALLAH’TAN niyaz ediyorum.

Evet, Mut makûs talihini yenmiştir Mut’un da bir sahibi vardır. Biz Ak Parti Yönetimi ve Mutlu lar olarak çok sevinçliyiz. Kendisine her alanda yardım ve destek olacağız. Memleket yönetimin de sayıca çok hemşerimizin devletin üst yapısı için de yer alacağı inancındayız. Bu konuda da ben ve ekibim olarak üstümüze düşeni yapacağız.  Mutlular olarak 30 Mart ta açılışlara katılan Sayın Bakanımız Zafer ÇAĞLAYAN ’a gösterilen ilgi ve alaka muhteşemdi. Daha geçtiğimiz Cuma günü Sayın Bakanımız Zafer ÇAĞLAYAN ve Bakan yardımcımız Mustafa SEVER iftar programına katıldılar biz Mut’luları onurlandırdılar. İftar programına katılım ve karşılamada 30 Mart’taki kadar muhteşemdi, Mutlu ’lar üstüne düşeni yapmıştır. Bundan dolayı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımızın bir sözü vardı yeni alınan bir yolcu uçağına “ MUT” ismini vereceğini söylemişti. Bunun müjdesini verdi artık dünyanın her yerin de uçan Mut’un adını gökler de ve havaalanlarında gösteren bir mut uçağımız oldu. Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum.

Biz mutlular hep beraber birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda nelerin olduğunu gördük hayatta en zor olan insan yetiştirmektir. Mutlular olarak son zaman da bu yolda da çok iyi durum da olduğumuzu düşünüyorum.

Bu güzel düşüncelerle Ekomoni Bakan Yardımcımız Sayın Mustafa SEVER’i kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. Buradan Mut’tan kendilerine saygılarımı ve selamlarımı yolluyorum. Tüm Mut’umuza Mersin’imize ve ülkemize hayırlı olsun diliyorum.

Herkese selamlar mutluluklar diliyorum.”

HABER MERKEZİ



1379 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın