Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam527
Toplam Ziyaret785688
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliği'ne atanan Karaman Valisi Süleyman Kahraman ilçemize gelip İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin ve Belediye Başkanı Murat Orhan’a veda ziyaretinde bulundu.

Karaman Valisi Süleyman Kahraman ilçemizde ilk olarak İlçemiz Kaymakamı Mustafa Şahin’i ziyaret etti. İlçemiz Hükümet Konağı Kaymakamlık Makamında gerçekleşen ziyarette İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Karaman Valisi Süleyman Kahraman’a, içerisinde Mut yöresine ait organik zeytin, zeytinyağı ve nar ekşisi bulunan, ayrıca anıt zeytin ağacının resmedildiği paketi takdim etti.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından belediye başkanı Murat Orhan’ı makamında ziyaret etti. Karaman Valisi Süleyman Kahraman'ın, Belediye Başkanı Murat Orhan'ı ziyaretinde Ak Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Mut Kaymakamı Mustafa Şahin ve Mut Emniyet Müdürü Murat Güney'de hazır bulundu. Veda ziyaretinde konuşan Vali Süleyman Kahraman, Mut İlçesi'nin sorunlarının çözümünde de katkı sağlamaya gayret ettiklerini belirterek, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti. Belediye Başkanı Murat Orhan'da, Mut'a gösterdiği ilgili ve alakadan dolayı Vali Süleyman Kahraman'a teşekkür ederek, "Sizi kendimize çok yakın hissettik. Göstermiş olduğunuz yakın ilgiye çok teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Murat ORHAN, Vali Süleyman Kahraman'a Mut'ta dokunan bir kilimi hediye etti.

Haber: Abdurrahman AYDIN



1130 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın