Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam48
Toplam Ziyaret785209
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Mut Belediyesi ile Gençlik Servisleri Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği uluslararası gençlik kampına katılan 12 değişik ülkeden gelen 19 genç, Tarihi Karacaoğlan Çınaraltı Parkı’nda yapılan restorasyon çalışmalarına katıldılar.

Çukurova Kalkınma Ajansı desteğiyle Mut Belediyesi tarafından gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarına katılan gençler, tarihi bir yerde yapılan restorasyon çalışmalarına katılmaktan mutluluk duyduklarını söylediler. Çalışmaları izleyen Belediye Başkanı Murat Orhan, gençlerin yaptıkları çalışmayla tarihe bir taş koyduklarını belirterek, “Kendilerini ilçemizde ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Düzenlediğimiz Uluslararası Gençlik Kampı aynı zamanda ilçenin de gündemini oluşturuyor” dedi.

“Alliance of Europen Voluntary Service Organisations” iletişim ağı tarafından bu ağa üye 90 kuruluş tarafından düzenlenen toplam 1500 kamp arasında 2012 yaz dönemi reklam ve tanıtım kampanyası çerçevesinde örnek proje seçilen Mut’taki kampta, Avrupa’dan gelen 3 temsilci de kamptaki yabancı gönüllülerle röportaj yaptılar.

www.mut.bel.tr



950 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın