Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam490
Toplam Ziyaret785651
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Mersin Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliğince geleneksel olarak sürdürülen iftar yemekleri, ilçemizde kurulan iftar sofrası ile devam etti.

İlçemiz Bulutbey Otel’de verilen iftar yemeğinde ilçemizde ve Gülnar’da kurulu esnaf odası başkan ve yöneticileri, ilçe bürokratları ve esnaflarla sofrasını paylaşıp, gönül zenginliklerini arttırdı.

İlçemiz Bulutbey Otel’de verilen iftar yemeğine Mut Kaymakamı Mustafa Şahin, Gülnar Kaymakamı Tekin Dündar, Mut İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney, Mut Malmüdürü Sait Dilek, Jandarma Komutanı J. Ütg Evren Ekmekçi, Askerlik Şubesi Başkanı, banka müdürleri ve diğer bürokratlar ile Mut ve Gülnar’da kurulu esnaf odası başkan ve yöneticileri ile Mersin ESOB Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu üyeleri katılım gösterdi.

Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer burada yaptığı konuşmada, geleneksel olarak sürdürdükleri iftar yemekleri kapsamında Mersin’de halk ve esnafa yönelik kurulan gönül sofrasında 3 bin 500 kişiye sıcak aş dağıttıklarını, ardından Erdemli, Anamur’da verdikleri iftar yemekleri ile ilçe bürokratlarını ve ilçelerde kurulu esnaf odası başkan ve yöneticilerini bir araya getirip, sofralarını paylaştıklarını ifade etti. Ramazan ayının rahmet ve bereket, birlik ve beraberlik ayı olduğun altını çizen Başkan Dinçer, sofralarını alın terinin gerçek sahibi esnaf sanatkârlar ve devletin temsilcileriyle paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.  Dinçer konuşmasında iftara katılan tüm davetlilerin hafta sonu başlayacak olan Ramazan Bayramlarını kutlayarak, programa katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Haber: Abdurrahman AYDIN



1154 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın