Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam424
Toplam Ziyaret785585
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Ramazan Bayramı dolayısıyla geldiği memleketi Mut’ta, davul zurnayla karşılandı.

İlçeye bağlı Palantepe Köyü Sanayi Sitesi önünde Belediye Başkanı Murat Orhan ve vatandaşlar, hemşerileri Mustafa Sever'i çalınan davul ve zurnayla karşıladılar. Sever, memleketinde hemşerileriyle beraber olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Karacaoğlan Çınaraltı Parkı'nda hemşerileriyle bayramlaşan Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, göreve geleli kısa bir süre olduğunu ama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü söyledi. Sever, "Yerel seçimlere bir yıl gibi bir süre kaldı. Ak Parti'ye 2002'den bu yana emeği geçen partililere teşekkür ederim" dedi.

Bu inanç ve birliğin bozulmaması temennisinde bulunan Sever, "Bakanımız Zafer Çağlayan ile Anamur'dan Çamlıyayla'ya kadar Mersin'in bütün ilçelerini gezdik. Yerel seçimlere bir yıl gibi kısa bir zaman kaldı. İnşallah Ak Parti'yi Mersin'de yine birinci parti yapacağız" diye konuştu.

Törende Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, Ak Parti Mut İlçe Başkanı Ali Akgül ve Ak Parti Mersin İl Başkanı Mekin Mert de birer konuşma yaparak, vatandaşların bayramını kutladılar.

Sever ve beraberindeki heyet ilçedeki yeni evlenecek 10 çifttin düğünlerine katılarak yeni çiftlere mutluluklar temennisinde bulunup takılarını taktılar.

Bayramlaşmaya, Ak Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt, Mut Kaymakamı Mustafa Şahin, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Haber: Ahmet GÜLER



1009 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın