Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam16
Toplam Ziyaret785177
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Ramazan Bayramı dolayısıyla Mut’ta düzenlenen Bayramlaşma Töreni, bayramın ilk gününde Karacaoğlan Çınaraltı Parkında gerçekleştirildi.

Bayramlaşma törenine, İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Murat Orhan, Savcı Ergün Güçlü, Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Evren Ekmekci, İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney, Müftü İbrahim Köksal, Hastane Başhekim vekili Ramazan Arı, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşma yapan İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Ramazan Bayramının birlik ve beraberliğin simgesinin delili olduğunu belirterek, ilçemizde bulunan kurumları ziyaret edip Bayram kutlamasına katılan tüm vatandaşlarımıza ve çalışan personellere sağlık sıhhat içinde huzurlu bir Bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Tarihi Karacaoğlan Çınaraltı parkında yapılan bayramlaşma töreninden sonra Protokol üyeleri; Mut Devlet Hastanesi, İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve şehit ailelerini ziyaret etti.

Hastane ziyaretinde acil serviste yatan 116 yaşındaki Şerife Çoban’la yakından ilgilenen İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Çoban’ın rahatsızlığı hakkında bilgi aldı. Kaymakam Şahin, Şerife Çoban’ın sadece tansiyonu düştüğü için geldiğini ve herhangi bir başka rahatsızlığı olmadığı bilgisini verdi. Çoban’ın 116 yaşında olmasına rağmen sağlığının gayet iyi olduğu belirtildi. 

Haber: Ahmet GÜLER



1910 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın