Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam55
Toplam Ziyaret785216
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

Ülkemizin şanlı tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün halkın da desteğini alarak başlattığı Kurtuluş Savaşı sonucunda, yurdumuzun düşman işgalinden kurtuluşunun tescillendiği Büyük Taarruz’un 90. yıldönümünü yarın kutlayacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramı için tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Mut Kaymakamlığı bir kutlama programı yayımladı. Programa göre ilçemizdeki kutlamaların ilk adresi, Atatürk Bulvarındaki Atatürk Anıtı’nın bulunduğu tören alanı olacak. Saat 9’da başlayacak olan törende ilk olarak, Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konulacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam edecek törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Garnizon Komutanı J. Kd. Üstgm. Evren Ekmekçi yapacak. Öğrencilerin okuyacağı şiirlerle sona erecek olan buradaki törenlerin ardından, İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin makamında kutlamaları kabul edecek.

KOZLAR’DA ZAFER ŞENLİĞİ

Öte yandan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kozlar Yaylasında da çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Kozlar Yaylası Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği’nce organize edilen ve bu yıl 16.sı düzenlenen Zafer Şenliği’nde, Musa Eroğlu sahne alacak. Kutlamalar çerçevesinde askerler tarafından da fener alayı düzenlenecek.

HABER MERKEZİ



948 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın