Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam17
Toplam Ziyaret784359
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Mut Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na (SYDV), belirsiz süreli sözleşmeli 5 personel alınacak.

Mut Kaymakamlığı, SYDV bünyesinde çalıştırılmak üzere 5 personel alınacağını duyurdu. Kaymakamlık tarafından personel alımı için yapılan ilanda vakfa, 3 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ile 2 Büro Görevlisi olmak üzere toplam 5 kişi alınacak. Alınacak personel, belirsiz süreli sözleşmeli personel olarak istihdam edilecek.

Personel alımı için 8 Eylül’de başlayan müracaatlar 18 Eylül’de sona erecek. Belirlenen şartları taşıyan ve müracaat etmek isteyen adayların, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden http://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx adresinden online olarak müracaat etmeleri gerekiyor. Adaylar evrakları, Hükümet Konağı’ndaki Vakıf Bürosu’na teslim edecekler. Mülakata hak kazananların evrak teslim tarihi ise; 19 Eylül 2012 tarihinde başlayıp, 21 Eylül 2012 tarihinde saat 16:00’da sona erecek.

Söz konusu iş için adaylarda aranan nitelikler ve şartlar ise şöyle:

GENEL ŞARTLAR: 1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak. 3) Başvuru tarihinin son günü itibariyle 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış (08/09/1977 sonrası doğumlu) olmak. 4) Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya muaf olmak. 5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak. 6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak. 7) 657 sayılı Devlet memurları Kanununun 48. maddesinde sayılan genel ve özel şartlara sahip olmak. 8) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sağlığı ile ilgili özrü bulunmamak. 9) Adli sicil kaydı bulunmamak. 10) Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.

ÖZEL ŞARTLAR:

SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ: 1) Üniversitelerin en az 4 yıllık İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Fen Edebiyat Fakülteleri, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinin biri ile Mühendislik ve Teknik Fakülte mezunu olmak. 2) Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan ve geçerli Kamu Personel Seçme Sınavından son iki yıl geçerliliği olan (2011-2012) KPSS P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. 3) Saha çalışmalarına ve ekip çalışmalarına elverişli olmak. 4) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. 5) Öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma ve belirli vizyon ve görev sorumluluğu bilinci içerisinde, disiplinli çalışma alışkanlığına, devlet vakarına ve ciddiyetine yakışan ahlak ve tutuma sahip olmak, sabırlı ve metanet sahibi olmak. 6) Mut ilçesi sınırlarında ikamet ediyor olmak. 7) İyi derecede bilgisayar kullanma becerisine ve belgesine sahip olmak. 8) Sürücü Belgesi sahibi olmak.

BÜRO GÖREVLİSİ: 1) Üniversitelerin en az 4 yıllık bölümlerinin birinden mezun olmak. 2) Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan ve geçerli Kamu Personel Seçme Sınavından son iki yıl geçerliliği olan (2011-2012) KPSS P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. 3) Ekip çalışmalarına elverişli olmak. 4) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. 5) Öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma ve belirli vizyon ve görev sorumluluğu bilinci içerisinde, disiplinli çalışma alışkanlığına, devlet vakarına ve ciddiyetine yakışan ahlak ve tutuma sahip olmak, sabırlı ve metanet sahibi olmak. 6) Mut ilçesi sınırlarında ikamet ediyor olmak. 7) İyi derecede bilgisayar kullanma becerisine ve belgesine sahip olmak.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER: 1) Başvuru dilekçesi (Özgeçmiş, ikamet adresi ve iletişim bilgileri ve başvuru yapmak istediği unvan yazılı olarak dilekçede yer alacaktır.) 2)      Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı sureti. 3) Önlü arkalı nüfus cüzdanı fotokopisi. 4) Geçerli KPSS P3 sınav sonuç belgesi aslı veya onaylı sureti. 5) 2 adet vesikalık fotoğraf. 6) Varsa İş deneyim belgeleri. 7) Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası. 8) İkametgah ilmuhaberi. 9) Erkek adaylar için Askerlik görevini yaptığına veya muaf olduğuna dair belge.

Detaylı ilan bilgisine Mut Kaymakamlığı Resmi Web Sitesi (http://www.mut.gov.tr) adresinden ulaşılabilir.

HABER MERKEZİ



1849 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın